• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KK ZVEZDA: Boričić na čelu Radne grupe

Upravni odbor Sportskog društva odredio sastav četvoročlanog tijela koje će izvršiti analizu postojećeg stanja na Malom Kalemegdanu.

 KK ZVEZDA: Boričić na čelu Radne grupe Izvor: MONDO

Košarkaški klub Crvena zvezda, po drugi put u posljednje tri godine, na pravi put će pokušati da izvede Radna grupa, koju je oformilo Sportsko društvo.

Na sastanku UO SD, kojem je prisustvovao i predsjednik Skupštine Petar Škundrić, zaključeno je da je situacija u KK Crvena zvezda "veoma ozbiljna".

Zadatak rješavanja krize povjeren je Radnoj grupi, na čijem čelu će se nalaziti predsjednik UO SD Aleksandar Boričić, predsjednik Odbojkaškog saveza Srbije i izvršni potpredsjednik Svjetske odbojkaške federacije.

Njegovi najbliži saradnici biće potpredsjednik UO SD Mladen Simović, član UO Željko Pešut i generalni menadžer kluba Mirko Pavlović.

Zadatak Radne grupe biće da "u najkraćem mogućem roku izvrši analizu postojećeg stanja u Košarkaškom klubu Crvena zvezda", koji će u međuvremenu nastaviti sa "redovnim aktivnostima u cilju postizanja što boljih sportskih rezultata", kaže se u saopštenju sa sastanka.

Sportska štampa prethodnih dana je pisala da će Radna grupa pripremiti i organizovati Skupštinu kluba, na kojoj će biti izabrani novi predsjednik i uprava.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC