• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Neprijatna scena na Ol-staru: Bili su saigrači, a sada ne može da ga pogleda! (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Vrlo neprijatna scena na Ol-sar vikendu u Klivledu.

 Reaj Alen i Kevin Garnet ne razgovaraju Izvor: Twitter/Bleacher Report/Screenshot

Pred spektakularnu Ol-star utakmicu u Klivlendu, na kojoj su igrali i Nikola Jokić i Luka Dončić, vidjeli smo veliki broj legendi na parketu pošto je NBA liga obilježavala 75 godina od osnivanja.

Tako su se na jednom mjestu našli Medžik Džonson, Karim Abdul-Džabar, Leri Bird, Majkl Džordan, ali i nešto "svježiji" penzioneri poput Kevina Garneta, Pola Pirsa i Reja Alena. Iako su zajedno bili šampioni sa Bostonom 2008. godine, sada uopšte nisu u dobrim odnosima i to se najbolje vidjelo sinoć.

Dok su Pol Pirs i Kevin Garnet stajali uzdignuta čela - u kadru se pojavio Rej Alen koji ih je totalno ignorisao, a došao je da se pozdravi samo sa Lebronom Džejmsom.

Donekle je "Kralj" bio i razlog razdora između njih trojice pošto je pošto je Alen napustio Seltikse 2012. godine i prešao u Majami. Zajedno sa Lebronom i Bošom oformili su sjajan trio koji je naredne sezone osvojio šampionski prsten, a Garnet mu ni deset godina kasnije nije oprostio izdaju.

Pogledajte kako je reagovao kada je Alen prišao!


"Bio sam vrlo jasan i već sam objasnio da mi se gadilo ono što je Rej Alen učinio. Tada smo mi i Majami bili veliki rivali, pa je to slično kao da neki igrač iz Seltiksa prešao u Lejkerse i obrnuto", ispričao je prije manje od godinu dana Kevin Garnet koga ne prolazi ljutnja.

Zanimljivo je da će Garnet naredne sedmice imati i "svečani oproštaj" od košarke, iako je u penziji već šest godina, a jasno je da Rej Alen neće biti među zvanicama iako su četiri godine igrali zajedno.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC