• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić u jednoj rečenici objasnio poraz od Barse! Kratka izjava trenera Zvezde, Šaras i Mirotić hvale crveno-bijele!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Crvena zvezda nije uspjela da šokira Barselonu u Španiji, ali su pružili dobar otpor. Sada ih čekaju ključni mečevi u borbi za četvrtfinale.

 Barselona-pobedila-Zvezdu-Radonjic-Mirotic-i-Jasikevicijus-izjave Izvor: MN PRESS

Pružila je Crvena zvezda dostojan otpor, ali nije uspjela da napravi senzaciju u Kataloniji. Barselona je pokazala zbog čega je među glavnim favoritima za osvajanje Evrolige i odbranila je domaći teren (82:70). U neizvjesnoj završnici je prelomio Dante Eksum i odbio je nalet srpskog tima.

Crveno-bijele sada čekaju odlučujuće utakmice u borbi za Top8 elitnog takmičenja. Imaće tri uzastopna gostovanja (Alba, Bajern i Žalgiris), pa na kraju meč u Beogradu protiv Efesa. Na tim utakmicama će morati da traže pobjede ukoliko žele da prođu u četvrtfinale.

Prije onoga što slijedi i u ABA ligi i Evroligi je trener Dejan Radonjić iz "Blaugrane" dao kratku izjavu o dešavanjima na meču.

"Igrali smo drugačije u drugom poluvremenu, ali to nije bilo dovoljno za nešto više", rekao je Radonjić.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Nikola Mirotić (19, 4sk), 13 poena je dao u prvoj dionici i tako "pogurao" svoj tim.

"Igrali smo protiv dobrog tima. Znali smo da neće odustati uprkos našem dobrom prvom poluvremenu. Odigrali su dobru utakmicu. Mi smo imali neke momente koji su bili dobri, neki nisu, pobijedili smo. Važan trijumf, nema još mnogo utakmica do kraja ligaškog dijela sezone. Pokušaćemo da uradimo sve da zadržimo prvo mjesto", jasan je Mirotić.

Dobra igra Zvezde u drugom dijelu i opuštanje domaćina je iznerviralo Šarunasa Jasikevičijusa. U jendom trenutku se razbjesnio, ali je zadovoljan trijumfom.

"Ne smijemo da se opuštamo, prestali smo da odgovaramo na njihovu kontakt igru. U prvom dijelu smo igrali na šampionskom nivou. Onda dobijete previše samopouzdanja, pa se dogode takve stvari. Kontrolisali smo dešavanja na kraju i uspjeli da slavimo. Moramo da budemo bolji i da imamo bolji 'ubilački instinkt'", zaključio je Jasikevičijus.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC