• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA: Brejk Nju Orleansa i Memfisa

Aktuelni šampion NBA lige LA Lejkeri poraženi u prvom meču plej-ofa od Nju Orleansa, a sa 1:0 u seriji poveli su još Memfis, Boston i Oklahoma.

 NBA: Brejk Nju Orleansa i Memfisa Izvor: MONDO

Nju Orleans je iznenadio šampione na njihovom terenu i slavio sa 109:100.

Pobjedu u gostima ostvarili su i Memfis Grizlisi, koji su sa 101:98 bili bolji od San Antonija, najboljeg tima Zapadne konferencije u ligaškom dijelu sezone.

Pred domaćim navijačima radovali su se košarkaši Bostona, pošto su savladali Njujork sa 87:85, kao i Oklahome koji su bili bolji od Denvera sa 107:103.

Najefikasniji igrač utakmice u Los Andjelesu bio je Kobi Brajant sa 34 poena za Lejkerse. Na suprotnoj strani Kris Pol je ubacio poen manje, uz 14 asistencija i sedam skokova.

Ekipu Memfisa do iznenadjenja u San Antoniju predvodio je tandem Zak Rendolf - Mark Gasol. Prvi je ubacio 25 poena, a drugi 24. U domaćem timu Toni Parker je upisao 20 poena.

Boston je do pobjede protiv Njujorka došao trojkom Reja Alena 11 sekundi prije kraja. To je bio njegov 24 poen na meču, ali je najefikasniji igrač susreta bio Amare Stodemajer iz Njujorka sa 28 poena.

Odličan učinak u pobjedi Oklahome protiv Denvera imao je Kevin Durant, sa 41 poenom. Njegov saigrač Rasel Vesterbuk postigao je 31, dok je ekipu Denvera predvodio Brazilac Nene s 22 poena.
(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC