• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ne nosite kovanice, upaljače... Nema prodaje pića i hrane": Zvezda se oglasila pred 5. meč s Partizanom!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Crvena zvezda je saopštila i da neće biti prodaje dnevnih ulaznica za meč sa Partizanom.

 Crvena-zvezda-se-oglasila-pred-mec-sa-Partizanom Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda i Partizan sastaju se u ponedjeljak od 20 časova u hali "Aleksandar Nikolić" u petoj i posljednjoj utakmici finala ABA lige - u kojoj pobjednik dobija šampionski pehar i mjesto u Evroligi.

Tokom burne serije, u kojoj je rezultat 2:2, ABA liga je dijelila kazne klubovima zbog ponašanja navijača, tako da će kapacitet dvorane biti umanjen i zbog toga neće biti prodaje dnevnih karata za peti meč. Zvezda je saopštila da će distribucija karata biti organizovana u nedjelju od 13 časova u prostorijama kluba u hali "Aleksandar Nikolić", a vršiće se za "sve prijatelje kluba, kao i za one najvjernije, vlasnike sezonskih karata".

Zvezda je podsjetila da je zabranjeno prisustvo gostujućih navijača, a zbog cjelokupne situacije u finalu apeluje na sve navijače da na utakmicu ne nose "bilo kakve kovanice, upaljače, priveske, i sve sitne predmete koji potencijalno mogu da se iskoriste za ubacivanje na teren".

"Ovim putem apelujemo na sve da dođu ranije u halu (kapije će biti otvorene 3 sata ranije) kako bi se izbjegla bilo kakva gužva zbog izuzetno detaljnih pretresa! Takođe, u hali neće biti prodaje pića i hrane prije i tokom pete utakmice finala. Tehnički detalji u vezi sa zatvorenim sektorima u hali: Vlasnici plave lože desno će biti smješteni u sektor plava loža lijevo, vlasnici VIP lože desno biće smješteni u sektor VIP loža lijevo. Ovim putem apelujemo na sve Zvezdaše da u ponedjeljak navijamo za naš tim i klub. Ne dozvolimo i ne dajmo povoda za bilo kakav prekid ili kaznu. Zbog svega što se dogodilo u prethodnim utakmicama vjerujemo da će bilo kakav incident biti rigorozno kažnjen!", navode iz Zvezde i zaključuju:

"U ponedjeljak budimo svi kao jedan - navijajmo za Crvenu zvezdu i odbranimo domaći teren!".

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC