• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako da dobijemo Partizan? Nema tu neke filozofije! Radonjić opet pričao o najbitnijoj stvari - Stalno to ponavljam

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić analizirao je uzroke poraza svog tima i osvrnuo se na peti meč u finalu ABA lige.

 Radonjic-kako-pobediti-Partizan. Izvor: Youtube/screenshot/BC Partizan TV

Košarkaši Crvene zvezde ubjedljivo su poraženi od Partizana u četvrtom meču finala ABA lige, a trener crveno-bijelih Dejan Radonjić posle utakmice je istakao slabe tačke igre svog tima.

Jednostavno Partizan je bio bolji, čvršći, uspijevao je da iz tranzicije postiže poene i to se odrazilo na konačnom rezultatu ove utakmice.

"2:2 je poslije večerašnjeg duela. Osim samog početka utakmice gdje smo izgledali zadovoljavajuće nakon tih nekih minuta bili apsolutno drugačija ekipa. Tim Partizana je bio čvrst odbrambeno, nisu nam dozvolili da imamo kontrolu u napadu. Bili smo slabi, mekani, oni su ušli u veliko samopouzdanje koje im je omogućilo da nastavak meča bude takav kakav je bio", rekao je Radonjić.

Trener crveno-bijelih se tokom konferencije osvrnuo i na incident koji se desio tokom meča i apelovao na navijače da navijaju fer i sportski u majstorici koja je na programu u ponedjeljak. A ponovio je i koliko je značajno to što će njegov tim u odlučujućem meču biti domaćin.

"Čitave sezone smo apostrofirali, ja možda najviše, značaj i želju da takmičenje regularnog dijela završimo na prvom mjestu zbog mogućnosti da odlučujući meč igramo pred našim navijačima. Evo došlo je do toga, imamo utakmicu koja slijedi, odlučujuću i nadam se da ćemo izvući pouke iz ovog meča i tako doći do onoga što nam je želja. A to je da savladamo Partizan i osvojimo titulu", jasan je bio Radonjić. 

Dobio je i pitanje da li se sjeća da je njegov tim na nekom meču primio ovoliki broj poena. 

"Kao što sam rekao odbrambeno smo bili slabi, mekani. Protivnik je iz dobre odbrane nalazio prednosti i dobro rješavao stvari. Mislim da je veliki broj poena i plod odličnog napada, dobrog procenta šuta ekipa Partizana. Da li se sjećam, to je najmanje bitno jer je u plejof seriji najbitnije dobiti meč, izvući pouke i naći način da pobijedimo ekipu Partizana", rekao je on.

Po njegovom mišljenju nema previše "filozofije" vezane za peti meč, njegov tim mora da bude bolji da bi pobijedio. 

"Treba da budemo dobri da bi savladali Partizan i to je to, nema tu pretjerane filozofije. Bar ja tako razmišljam, moramo da radimo stvari dobro na oba pravca i to je to", rekao je Radonjić i osvrnuo se na razloge poraza:

"Ima različitih razloga svakako, ali o tome ja ću reći igračima ono što mislim da treba da se kaže i ono što ćemo analizirati u odnosu na ono što sam vidio", završio je on. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC