• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vestbruk vidio da je Srbin dobio najveći ugovor, pa uzeo njegovog agenta!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Rasel Vestbruk je promijenio agenta u NBA ligi pošto nije zadovoljan kuda ide njegova karijera.

 Rasel Vestbruk uzeo agenta Nikole Jokića Izvor: Profimedia

Rasel Vestbruk nije zadovoljan svojim trenutnim statusom u NBA ligi, posebno nakon katastrofalne sezone u Lejkersima, tako da je odlučio da promijeni agenta.

Angažovao je Džefa Švarca, agenta agencije Eksel Sports, a ako vam ime djeluje poznato - to je zato što ste sigurno čuli za njega zbog Nikole Jokića. O karijeri srpskog košarkaša brigu vodi Miodrag Ražnatović, ali na američkom tržištu je tu i Švarc čija agencija godinama vodi brigu o dvostrukom MVP-u i "kriva" je za najveći ugovor u istoriji NBA lige.

Vestbruk je "otjerao" agenta Fučera zbog velikih razlika u stavovima u pogledu njegove budućnosti, posebno nakon što je "navaljivao" da ostane u Los Anđelesu.

Čini se da Vestbruk želi da promijeni klub ovog ljeta i najbliži je odlasku u Bruklin, gdje bi došlo do "trejda" za Irvinga, odnosno spominje se još i potencijalni odlazak u Indijanu. Navodno, u paketu bi poslali Badija Hilda i Majlsa Tarnera, ali nikako ne mogu da se dogovore oko budućih pikova.

Problem je što će Vestbruk u narednoj sezoni zaraditi 47,5 miliona dolara i tako skupog igrača, koji je u velikom padu, niko ne želi da plati i strahuje se da bi u slučaju trejda opet dobio raskid ugovora i postao slobodan igrač.

Videćemo da li će Švarc uspjeti da pronađe rješenje, pošto se radi o agentu koji vodi karijere Jokića, Midltona, Ingrama...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC