• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milutinov čeka tri dana, ne može da dobije mjesto u avionu! Selektor Pešić otkrio: Evo kada bi trebalo da stigne Nikola

Autor Nikola Lalović

Selektor Svetislav Pešić je ponovo govorio o Nikoli Milutinovu koji nije sa timom u Pragu. Od izvještača MONDA sa Eurobasketa Nikole Lalovića

 Pešić otkrio kada će se Milutinov vratti u ekipu Izvor: Profimedia/MONDO/Nikola Lalović

Selektor Srbije Svetislav Pešić održao je u nedjelju uveče posljednji trening pred nastavak takmičenja na Eurobasketu i pred meč sa reprezentacijom Finske u ponedjeljak od 21:00. A opet je jedna od tema bio centar srpskog nacionalnog tima Nikola Milutinov. 

Iako je na spisku od 12 igrača centar CSKA iz Moskve nije u Pragu. Virus ga je spriječio da dođe i zbog toga je još uvijek u Beogradu, a selektor Pešić je na svoj način otkrio i zašto. 

"Nikola Milutinov nije dobio mjesto u avionu za večeras pa će doći sutra. Jer Evropsko prvenstvo nije baš toliko važno i ovi avionu, na listi čekanja je već treći dan, čekamo da se ubaci, ali ne može. Tako da ujutru se nadamo da će doći. Mi se sve nadamo da će da uđe u avion, ali nikako da uđe", otkrio je selektor.

Milutinov je bio jedan od najboljih igrača Srbije u prijateljskim mečevima i u dva meča kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, ali je zbog virusa morao da ostane u Beogradu kada je tim krenuo za Prag. Očekivalo se da će doputovati u subotu, potom u nedelju, ali po svemu sudeći on će se u ponedjeljak priključiti ekipi.

To bi moglo da znači da će Dušan Ristić ponovo biti druga opcija na mjestu centra iza Nikole Jokića i da će i protiv Finske imati solidnu minutažu. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC