• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan mt:s kreće ka novoj tituli

Rasplet u Košarkaškoj ligi Srbije počinje u utorak. Polufinalni parovi su Partizan mt:s - FMP i Hemofarm - Radnički.

 Partizan mt:s kreće ka novoj tituli Izvor: MONDO

Partizan kreće u pohod na desetu uzastopnu titulu šampiona države!

Crno-bijeli su ove sezone odbranili Kup i titulu u Jadranskoj ligi, a pokušaće isto da učine i u domaćem prvenstvu.

Crno-bijeli su prvi favoriti cijelog plej-ofa, međutim, i pored toga trener "parnog valjka" Vlada Jovanović ističe da će njegova ekipa ozbiljno ući u polufinalni duel protiv "pantera", pošto želi da nastavi niz dobrih rezultata iz ove sezone.

"Iza nas je veliki dio sezone, ostvarili smo dobre rezultate u Jadranskoj ligi i u Kupu, solidne rezultate u Evroligi, ali veoma važan dio sezone je završnica domaćeg prvenstva i plej-of. Mi smo i do sada ozbiljno shvatali sve utakmice koje nam predstoje, tako će biti i sada, potrudićemo se da naredne mečeve odigramo kvalitetno", rekao je Jovanović za klupski sajt.

Partizan je u plej-of ušao sa prvog mjesta na tabeli Superlige, uz 13 pobeda i jedan poraz, a FMP je u posljednjem kolu obezbijedio četvrto mjesto.

"Veoma dobro znamo da nas u narednom periodu očekuje niz izuzetno teških utakmica. Prva je protiv FMP-a, tima koji je krenuo sezonu sa jednom od glavnih ambicija, ulaskom u Jadransku ligu. Plasman u plej-of im je donio ostvarenje tog cilja, obzirom da su u tome uspjeli, siguran sam da će daleko opuštenije ući u mečeve", rekao je on.

"FMP je kvalitetan protivnik i bez obzira na ostvaren osnovni cilj, siguran sam da će u sledeće utakmice ući sa novim ambicijama. Biće jako motivisani za naredne mečeve polufinalne serije", dodao je trener devetostrukog uzastopnog šampiona Srbije.

Košarkaš Partizana Dušan Kecman rekao je da njegova ekipa spremno dočekuje utakmicu i da dobro poznaje sutrašnjeg rivala.

"Mi uvijek gledamo samo svoju igru. Važno je da budemo spremni i odmorni za utakmice koje nam predstoje. Ove godine smo sa FMP-om odigrali jednu tešku utakmicu u finalu Kupa, gdje su oni bili i blizu pobede, kao i dvije utakmice u Superligi, gdje su nam pružili jako dobar otpor", rekao je Kecman.

"Mi smo spremni, biće sigurno teška serija, najbitnije je da zadržimo prednost domaćeg terena i pobijedimo sutra u Pioniru. Znamo njihove odlike, ko su nosioci igre, kako igraju, tako da ćemo se pripremiti kako treba za sutrašnji duel. Do posljednjeg kola nismo znali ko će nam biti protivnik, jer su bile u opticaju sve tri ekipe", dodao je on.

Kecman je istakao da je FMP ostvario glavni cilj plasmanom u Jadransku ligu, zbog čega misli će "panteri" ući rasterećeo u plej-of.

"Oni će možda imati rasterećeniju ulogu, jer će biti zadovoljni šta god da urade. Naravno, sigurno će imati ambicije da pokušaju da odigraju što je moguće bolje", naglasio je Kecman.

Partizan i FMP su u prvenstvu do sada odigrali 32 utakmice, a crno-bijeli su pobijedili 25 puta. Ove sezone Partizan je pobijedio dva puta u Superligi i jednom u finalu Kupa.

Ulaznice za utakmicu prodaju se od 18 sati do početka utakmice na blagajni hale Pionir, po cijenama od 100 dinara za tribine i 200 dinara za parter.

(Beta, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC