• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crvena zvezda igra prvi derbi ove sezone! Šampion bez dvojice važnih igrača protiv velikog rivala!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Košarkaši Zvezde u ponedjeljak igraju protiv velikog rivala iz regiona.

 Crvena zvezda - Budućnost - ABA liga Izvor: MN PRESS

KK Crvena zvezda u ponedjeljak igra prvi derbi u sezoni, protiv Budućnosti u hali Aleksandar Nikolić od 18 časova. Pred taj meč, trener crveno-bijelih Vladimir Jovanović podsjetio je na to da je njegov tim ove nedjelje igrao evroligašku utakmicu, dok su Podgoričani pod vođstvom njegovog imenjaka, srpskog stručnjaka Vladimira Jovanovića imali sedmicu za trening.

Očekuje nas derbi kola i utakmica protiv ekipe Budućnosti, koja kao i svake godine ima vrlo visoke ambicije. Imali su 7 dana da se na miru pripreme za ovu utakmicu i sigurno motivisani dolaze u Beograd. Mi sa druge strane imamo samo jedan trening za oporavak i pripremu ove utakmice. Međutim, znaju se naše ambicije, želimo da odigramo dobru utakmicu imamo naše planove, i nadam se da ćemo ih sprovesti u djelo na terenu. Pozivam naše navijače da dođu u velikom broju i pruže nam preko potrebnu podršku u važnoj utakmici u kojoj ćemo igrati bez Nedovića i Dobrića", rekao je trener crveno-bijelih.

U uvodne dvije utakmice sezone crveno-bijeli su rutinski pobijedili MZT prije devet dana, a u petak su pali na gostovanju šampionu Evrope, Anadolu Efesu. Krilo Zvezde Stefan Lazarević pred meč protiv Budućnosti pozvao je navijače da dođu u halu.

"Očekuje nas jedan od derbija već na startu sezone. Ekipa koja je pojačana tokom ljeta, imali su cijelu sedmicu da se pripreme za ovu utakmicu. Želimo da odigramo čvrsto u odbrani, sa mnogo energije i uz podršku naših navijača, koje pozivam da dođu u velikom broju, dođemo do vrlo važnih bodova. Imamo jako težak raspored na startu sezone u oba takmičenja, i svaka dobra utakmica i pobjeda bi nam mnogo značili posebno u situaciji kada smo otvorili sezonu nekompletni“, rekao je Lazarević.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC