• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igokea želi "majstoricu"

Dosadašnji pomoćnik Slobodana Klipe, koji je dao ostavku na klupu Igokee, najavio žestoku borbu u četvrtom meču protiv Širokog Brijega.

 Igokea želi "majstoricu" Izvor: MONDO

Poslije odlaska Slobodana Klipe sa klupe Igokee, njegov dosadašnji pomoćnik Dragan Bajić moraće da vodi tim na Pecaru u možda i odlučujuću utakmicu protiv Širokog Brijega u finalnoj seriji plej-ofa košarkaškog prvenstva Bosne i Hercegovine.

Trenutni rezultat je 2:1 je za izabranike Ivana Velića, koji u nedjelju imaju meč-loptu za odbranu titule i plasman u NLB ligu.

"Povjerena mi je briga o ekipi i vodiću ove momke do kraja plej-ofa. Sigurno je da je ovo najteži momenat za ekipu da joj se desi ovakav događaj, ali šta je tu je", izjavio je Bajić za "Nezavisne novine".

Prema njegovim riječima, odlazak Klipe šokirao je igrače, ali su spremni da daju maksimum da u Širokom Brijegu izbore majstoricu.

"Razgovarao sam sa košarkašima i svi su složni i voljni da daju sve od sebe da izborimo petu utakmicu. Neće biti nimalo lako jer su se dosta ispraznili u utorak kada smo pred svojim navijačima izgubili sa dva poena razlike (80:82) ali vjerujem da će i ovaj put uprkos umoru i treuntnoj situaciji dati sve od sebe".


Četvrti meč finalne serije je u nedjelju u 19.15 časova u dvorani "Pecara".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC