• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan m:ts opet mora da dočekuje FMP

Poslije poraza u Železniku, košarkaši Partizana mt:s moraju da igraju majstoricu protiv FMP Železnika u subotu od 18 časova u Pioniru.

 Partizan m:ts opet mora da dočekuje FMP Izvor: MONDO

Što možeš danas, ne ostavljaj za sutra.

Da su se ovom drevnom poslovicom vodili, košarkaši Partizana mt:s ne bi morali da pozivaju navijače na majstoricu polufinalne serije plej-ofa protiv FMP Železnika. Poslije poraza u drugom meču, zakazan je treći, odlučujući.

Subota, 18 časova, hala "Pionir".

"Rezultat iz prve utakmice i velika razlika u korist mog tima, ipak je, uticala na nas, iako smo pokušali za jedan dan, prije svega, da skrenemo pažnju da će ekipa FMP uspjeti da se konsoliduje i psihološki vrati, bez obzira što je to mlada ekipa", rekao je trener šampiona Srbije Vlade Jovanović i dodao:

"Visok rezultat iz prve utakmice je uticao na nas da u ovaj meč laganije uđemo. Pokušavali smo individualnim rješenjima da dođemo do koša, a u isto vrijeme na drugoj strani nismo igrali kolektivnu odbranu", osvrnuo se kratko Jovanović na poraz u Železniku i potom okrenuo onome što slijedi i što može u velikoj mjeri da odredi sezonu za njegov tim, iako su osvojena dva trofeja do sada.



"Krivi smo za situaciju što igramo i treći meč, a to je već otvorena situacija i za FMP i Partizan. Nadam se da smo izvukli pouke. Prije ovog kola imali smo 12 pobjeda u nizu, a posljednje utakmice protiv jakih konkurenata, Hemofarma i FMP završili smo sa velikom razlikom, i sigurno je da poslije takvog rezultata dolazi do opuštanja", rekao je Jovanović.

"Nadam se da će tim u subotu reagovati na pravi način, jer odlučujuća utakmica za prolaz u finale je na našem terenu. Očekujem težak meč, obzirom na to da je FMP poslije ove pobjede osokoljen i da će se truditi da ponuđenu priliku iskoristi. Ućiće u narednu utakmicu bez nekog velikog pritiska, jer su oni iz ovog meča izvukli pouke i biće bolji", dodao je Jovanović.



Podrška navijača u hali Pionir je uvijek bila jedan od zaštitnih znakova tima iz Humske.

"Vrlo nam je važna podrška navijača u ovom trenutku. Oni su tokom čitave sezone bili naš šesti igrač, u posljednje dvije utakmice i protiv Hemofarma i protiv FMP napravili su zaista sjajnu atmosferu. Utakmica je pomjerena na 18 časova zbog Lige šampiona i nadam se da će doći u Pionir u što većem broju da nam pomognu da napravimo posljednji korak za ulazak u finale", istakao je šef struke Partizana mt:s.

Ulaznice za ovaj susret biće u prodaji u subotu od 16 časova na blagajni hale Pionir, po cijeni od 100 dinara (1 evro) i 200 dinara (2 evra) za ulaznice na tribine, odnosno parter.

(MONDO, foto: Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC