• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Božić: Da uspješno završimo sezonu

Kapiten Partizana Petar Božić izjavio je da je ekipa u dosadašnjem toku sezone napravila dobre rezultate, ali da će pravi završetak biti osvajanje 10. uzastopne titule prvaka države.

 Božić: Da uspješno završimo sezonu Izvor: MONDO

Partizan je ove sezone već odbranio titule u nacionalnom kupu i regionalnoj NLB ligi. U finalnoj seriji domaće Superlige, koja počinje sutra, crno-bijeli će odmjeriti snage protiv Hemofarma iz Vršca.

"Bliži se kraj sezone u kojoj smo već imali dosta uspjeha. Pred ovo finale imamo motiva na pretek, želimo sezonu da završimo na najbolji mogući način. Znamo da Hemofarm ima kvalitet i da će rasterećeno ući u finalnu seriju", rekao je Božić na konferenciji za novinare u hali Pionir.

Trener crno-bijelih Vlada Jovanović rekao je da je tim napravio već mnogo toga ove sezone, osjeća se i umor, ali da imaju još snage da cijeli posao sa uspjehom privedu kraju.

"Odigrali smo do sada više od 60 utakmica. Ekipa se dosta potrošila, ali smo odigrali veoma kvalitetno u svim važnim mečevima. Bez obzira na sve, posao nije završen", kazao je Jovanović.

Ove sezone Partizan je sva četiri puta pobijedio vršačku ekipu.

"Čeka nas ozbiljan konkurent u finalu. Znamo da će biti motivisani i donekle rasterećeni. Ne pitamo se samo mi u ovoj seriji. Dobro znamo šta se očekuje od Partizana i fokusirani smo da posao odradimo sa uspjehom", rekao je strateg šampiona Srbije.

Finalna serija plej-ofa igra se na tri pobjede, a prvi meč je sutra od 20 sati u hali Pionir. Karte će se prodavati sutra od 17 sati na blagajni Pionira po cijeni od 50 dinara (tribine) i 200 dinara (parter).

Drugi meč se igra u nedjelju, 5. juna u Vršcu, a potom se serija vraća u Beograd.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC