• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lukajić: Nema bijele zastave!

"Nismo tim koji se unaprijed predaje. Bez obzira na kvalitet protivnika, uvijek smo pozitivno razmišljali", kaže trener Hemofarma Željko Lukajić.

 Lukajić: Nema bijele zastave! Izvor: MONDO

Trener košarkaša Hemofarma Željko Lukajić poručio je u utorak da je Partizan mt:s favorit u finalnoj seriji plej-ofa Superlige Srbije, ali je istakao da će Vrščani pokušati da naprave iznenađenje.

"Nismo tim koji se unaprijed predaje. Bez obzira na kvalitet protivnika, uvijek smo pozitivno razmišljali i išli na pobjedu. Partizan dobro poznajemo, malo je tu ostalo prostora za neka iznenađenja. Potrudićemo se da im, prije svega, iskontrolišemo skok, da nametnemo svoj ritam i tako tražimo šansu da pobijedimo", rekao je Lukajić za klupski sajt.

Partizan i Hemofarm do sada su četiri puta igrali u finalu plej-ofa i crno-bijeli su svaki put bili bolji.

"Partizan je favorit u ovoj seriji, jer smo mi u deficitu u reketu. Dobro je poznato da oni godinama forsiraju igru na visoke igrače, najjači adut im je ofanzivni skok i tu ćemo sigurno imati puno problema. Uprkos tome, želimo da prikažemo kvalitetnu košarku i da na kraju slavimo", dodao je Lukajić.

Jedini košarkaš, koji je igrao u svim međuosobnim finalnim okršajima je krilni igrač Vrščana Miloš Borisov.

"To iskustvo mi mnogo znači. Znam kako se igra u takvoj atmosferi i pokušaću da to pokažem već u prvom meču", kazao je Borisov.

On ne pridaje veliki značaj činjenici da ih je Partizan pobijedio sva četiri puta ove sezone.

"Jesu nas pobijeđivali, ali to u ovim utakmicama ništa ne mora da znači. Jako se dobro poznajemo, nema čak ni taktičkih nepoznanica. Ipak, mislim da će se ovo finale dosta razlikovati od prethodnih, jer mi sada imamo dosta mladi tim, a na strani Partizana je iskustvo igranja u Evroligi", rekao je Borisov.

Prva utakmica finalne serije igra se sutra u beogradskom Pioniru od 20 sati. Drugi meč je u nedjelju u Vršcu, a zatim 8. juna slijedi još jedan duel u Beogradu. Serija se igra na tri pobjede.

(Beta/MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC