• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovanović: Hemofarm će reagovati

Trener Partizana mt:s svjestan je da bi pobjedom u Vršcu titula bila 99 odsto osigurana, pa je odmah poslije 85:60 u Pioniru počeo sa psihološkom pripremom za drugi meč.

 Jovanović: Hemofarm će reagovati Izvor: MONDO

Dominirali su crno-bijeli u Superligi Srbije (skor 13-1), takođe i u plej-ofu, ali je slom u finišu druge polufinalne utakmice u Železniku pokazao da su i u takvom odnosu snaga moguća određena iznenađenja.

Zato je Vlade Jovanović odlučan da učini sve, kako se njegov tim ne bi opustio do nedjelje i okršaja u Milenijumu.

"Znam da će Hemofarm na svom parketu reagovati. Odigraće potpuno drugačije, mnogo agresivnije u napadu i posebno u odbrani. Mi moramo psihološki i mentalno da pokažemo pravu reakciju na ovako ubjedljivu pobjedu kod kuće", rekao je Jovanović, poslije pobjede u prvom meču finalne serije sa Hemofarmom (85:60).

Uostalom, do laganog opuštanja je došlo već u drugom poluvremenu prve utakmice finala, koje je dobijeno samo sa 36:32.

"U prvom poluvremenu smo sproveli u djelo sve što smo pripremili u prethodnih nekoliko dana. To se odnosi na agresivnu odbranu, kontranapad i postizanje lakih poena, što su sve stvari koje moramo da uradimo da bismo imali pozitivan rezultat. Uspostavili smo i dominaciju u reketu, odigrali po 'dubini', a iz toga se otvorio i šut za tri poena", dodao je strateg crno-bijelih.

"Drugim poluvremenom i igrom na 'plus 20' nisam baš zadovoljan. Nije bilo tečnih napada i malo smo više ušli u odrađivanje posla. Pristup na početku utakmice bio je pravi i na tome čestitam igračima".

Mladi Vladimir Lučić podigao je publiku na noge serijom od osam poena (dve trojke i zakucavanje na asistenciju Kecmana) u finišu treće četvrtine. Igrao je i solidnu odbranu na višem Borisu Savoviću...

"Prešli smo jedan korak na putu ka ostvarenju poslednjeg cilja u ovoj sezoni. Najvažnije je da smo ušli u meč sa pristupom kakav moramo da imamo. Sada imamo nekoliko dana za odmor i dobru pripremu za Vršac", kratko i jasno će Lučić.

Iako je prvobitno bilo najavljeno da će se drugi meč igrati u subotu, 4. juna, termin je nedjelja od 20 časova.

(I. B. - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC