• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I šampioni na prodaju?

Vlasnici Panatinaikosa, braća Janakopulos, navodno će poslije dvije i po decenije boravka na čelu aktuelnog šampiona Evrope i Grčke, prodati klub.

 I šampioni na prodaju? Izvor: MONDO

Panatinaikos je blistao ove sezone - osvojio je Evroligu i titulu u grčkom šampionatu. Pa, ipak, vlasnici PAO riješili su da, umjesto da slave, prodaju klub.

Grčki mediji objavili su da su se braća Janakopulos, Pavlos i Tanasis, već "rastrčali" i obavili važne razgovore u želji da pronađu kupca.

Iako taj posao praktično traje od fajnal-fora u Barseloni, nema mnogo zainteresovanih za kupovinu najboljeg evropskog kluba, jer to ne donosi finansijsku dobit.

Vijest o prodaji Panatinaikosa iznenadila je mnoge, budući da se ime porodice Janakopulos poistovjećuje i više povezuje sa košarkaškim klubom nego sa farmaceutskom kompanijom Vianex, čiji su vlasnici.

Dobro upućeni tvrde da će vlasnici šampiona, ukoliko ne budu uspjeli da prodaju klub, sigurno naredne sezone morati da smanje budžet, što će se odraziti na sastav, pa i na rezultate.

Na drugoj strani, postoje i oni koji vjeruju da su braća Janakopulos, koji su vlasnici Panatinaikosa od 1987, pričom o prodaji zapravo željeli da podignu "prašinu" i cijenu klubu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC