• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mačvan: Kad tad u Kavsima!

Reprezentativac Srbije nije krio uzbuđenje po saznanju da su ga Klivlend Kavalirsi učinili 54. "pikom" na NBA draftu.

 Mačvan: Kad tad u Kavsima! Izvor: MONDO

Milan Mačvan ima još četiri godine ugovora sa Makabijem, ali od petka može da pravi konkretnije planove i o selidbi na parkete NBA lige.

"Presrećan sam što je klub kakav je Klivlend odlučio da me uključi u svoje planove za budućnost. To je velika stvar za mene, moju porodicu i sve ljude koji su mi pomogli u karijeri", rekao je Mačvan za sajt menadžerske agencije "Invictus sports group".

To što je izabran tek sa 54. pozicije nije odraz manjka kvaliteta, već upravo činjenice da je čvrsto vezan za klub u Evropi i da mu NBA u ovom trenutku nije prioritet.

Uostalom, Manu Đinobili je 1999. godine bio 57. "pik" San Antonio Sparsa, pa mu to nije smetalo da postane višestruki šampion i Ol star!

Kako Mačvan još nije proslavio 22. rođendan, jasno je da ima dosta vremena da se igrački usavrši i zatim oproba u najjačoj ligi na svijetu.

"Vidim da Kavsi prave veoma mlad tim, uostalom, uzeli su Irvinga i Tompsona sa prve, odnosno četvrte pozicije na ovom draftu. Nadam se da ću u godinama koje slijede moći da im pomognem da ostvare najviše ciljeve", dodao je krilni centar Makabija i "orlova".

"Još jednom hvala svima. Iskreno se nadam da ću jednog dana obući dres Klivlenda. Čestitam ostalim momcima koji su draftovani".

Mačvan će od 4. jula biti na pripremama reprezentacije Srbije za Evropsko prvenstvo u Litvaniji, krajem avgusta i početkom septembra.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC