• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nenad Trajković na klupi Krke

Srpski stručnjak, koji je prošle sezone radio u Finiksu, odlučio da ne čeka "lok aut" u NBA ligi, nego da preuzme slovenačkog šampiona.

 Nenad Trajković na klupi Krke Izvor: MONDO

Srpski trener Nenad Trajković imenovan je za novog šefa stručnog štaba Krke. On će na klupi slovenačkog šampiona zamijeniti Aleksandra Džikića, koji je preuzeo Lijetuvos Ritas.

Trajković (50) je prošlu sezonu proveo u stručnom štabu Finiks Sansa, ali pošto je gotovo izvjesno da će doći do "lok auta" u NBA ligi, on je odlučio da ne čeka, već odmah pronađe posao.

Iskusni stručnjak predvodiće tim iz Novog Mesta u Evrokupu, jer su čelnici kluba zbog nedovoljnog budžeta odustali od kvalifikacija za Evroligu.

Trajković, koji je po rođenu nosio ime Naser, a zatim ga promijenio, trenerskim poslom počeo je da se bavi 1987. godine kao pomoćnik Dušku Vujoševiću. Sarađivao je i sa Božom Maljkovićem u Realu, Dušanom Ivkovićem u Dinamu iz Moskve, ali i Željkom Obradovićem u Partizanu.

On je bio trener čačanskog Borca (u sezoni 1989/1990), Sloge iz Kraljeva (1995/1996), Partizana u periodu od 1999. do 2001, a zatim i ekipe Banjalučke pivare (2003/2004). Predvodio je nacionalne timove Irana, 2003 godine i Letonije (2008), a radio je i kao selektor juniorske, mlade i univerzitetske reprezentacije Jugoslavije.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC