• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šipkom krenuo na Srbina, Bosanac ga jedva zaustavio: Želio je da pretuče bivšeg igrača Zvezde! (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Užasne scene na košarkaškoj utakmici koja je trebalo da bude derbi u Rumuniji.

 Karel Guzman napao šipkom Nikolu Markovića, branili ga Stefan Birčević i Andrija Stipanović Izvor: YouTube/screenshot/Primasport/CSM Oradea

Tuče sportista na terenu se dešavaju iako niko ne voli da vidi tako ružne stvari. Posebno ne kada situacija izmakne kontroli kao što je bio slučaj u Rumuniji, gdje su se sukobili košarkaši Kluža i Oradee, u derbiju tamošnjeg prvenstva. Srpski košarkaš Nikola Marković (33) koji je jednu sezonu u karijeri odigrao i za Crvenu zvezdu, bio je na metu razgoropađenog Kubanca Karela Guzmana koji je pao nakon jednog ne pretjerano snažnog kontakta koji su imali. to je bio samo početak jer je Guzman kasnije probao šipkom da napadne Srbina!

Guzman je već u 13. minutu susreta izgubio živce i krenuo je da se obračuna sa srpskim košarkašem, a nije uspio da ga zaustavi cijeli tim Kluža. Prvi da reaguje stigao je Stefan Birčević, na terenu su se ubrzo našli i članovi stručnog štaba, a Kubanac je uporno gurao ljude od sebe. Nekoliko puta čak i sudije, pa nije bilo dileme da li će biti isključen. Pogledajte snimak tuče:

Incidenti na terenu u rumunskoj košarci.
Izvor: Youtube/Prima Sport

Nakon što su ga arbitri poslali u svlačionicu, Karel je napustio halu i na obližnjem gradilištu pronašao šipku kojom je želio da završi sukob. Guzman je bio spreman da se još jednom obračuna sa srpskim košarkašem, ali ovog puta dobro naoružan, međutim... U tome ga je spriječio bh. igrač Andrija Stipanović, inače njegov saigrač. On se našao u hodniku, na Guzmanovom putu ka parketu i ubijedio ga je najbolje da mu uzme šipku prije nego što stigne policija. Pogledajte:

"Igrač se, nakon što je napustio teren, ponašao nasilno. Napustio je halu, otišao do obližnjeg gradilišta i uzeo metalnu šipku koju je držao u ruci i krenuo da se vraća u halu. U jednom trenutku zaustavio ga je saigrač, a obezbjeđenje mu je oduzelo predmet" navodi se u saopštenju policije koja se ubrzo pojavila na licu mjesta. Što se tiče same utakmice, Oradea je pobijedila ovaj meč i sada je prvoplasirani tim u rumunskom šampionatu. Ovako je izgledao Guzmanov odlazak po oružje:

Neverovatne scene u Rumuniji.
Izvor: Youtube/CSM Oradea

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC