• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bjelica: Čović je pravi čovjek za Zvezdu

"Mislim da bi dolazak Nebojše Čovića na mjesto predsjednika bio pravi potez", rekao je bivši košarkaš Crvene zvezde Nemanja Bjelica.

 Bjelica: Čović je pravi čovjek za Zvezdu Izvor: MONDO

Jednom zvezdaš - uvek zvezdaš.

Reprezentativac Srbije Nemanja Bjelica i poslije godinu dana provedenih u inostranstvu, kilometrima daleko od Malog Kalemegdana, prati šta se događa u klubu u kojem je stekao evropski poznato košarkaško ime.

U danu kada je otkazana Skupština KK Crvena zvezda, na kojoj je jedan od kandidata za predsjednika trebalo da bude vlasnik FMP Železnika Nebojša Čović, Bjelica je za list "Danas" izjavio:

"Mislim da bi dolazak Nebojše Čovića na mjesto predsjednika bio pravi potez. U pitanju je iskusni košarkaški radnik koji ima veliki ugled u Srbiji. Mladoj ekipi Zvezde na čelu sa Nemanjom Nedovićem neophodna je podrška uprave", rekao je Bjelica i dodao:

"Crveno-bijeli imaju dobar potencijal koji bi bio dodatno nadograđen eventualnim dolaskom perspektivnih igrača iz FMP. Nadam se da će Zvezda nakon imenovanja Nebojše Čovića za prvog čovjeka kluba postati finansijski stabilan tim koji bi u pristojnom vremenskom periodu na ravnopravnoj osnovi konkurisao najboljim srpskim klubovima", podržao je Nemanja Bjelica, srpski reprezentativac i posljednji Zvezdin dragulj, kandidaturu Nebojše Čovića.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC