• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čović: Hoće Pešić, uz garancije

Kandidat za predsjednika KK Crvena zvezda kontaktirao Svetislava Pešića, koji je zainteresovan za "ozbiljan projekat na četiri godine".

 Čović: Hoće Pešić, uz garancije Izvor: MONDO

Skupština KK Crvena zvezda odložena je za kraj jula. Jedinog kandidata za novog predsjednika Nebojšu Čovića o tome je obavijestio Petar Škundrić, prvi čovjek Sportskog društva.

"Šteta je što se ranije nismo sastali, ali nije do mene. Mislim da je cilj Radne grupe da rješava probleme, a ne da ih prolongira", poručio je Čović u razgovoru za "Novosti" i dodao:

"Imam potvrdu 17 od 35 članova Skupštine da će glasati za moj koncept. Cilj nije da stvaram lošu energiju, već da pomognem. Jasno je da želim da uložim FMP, čija vrijednost nije mala, jer imamo tri hale, ekipe, plaćenu vajld kartu za NLB ligu, obezbijeđene pripreme. Ali i sa druge strane očekujem konstruktivne odgovore".

Čović razmišlja o svemu, pa i o struci. Želi da ekipu vodi Svetislav Pešić.

"Dva puta smo razgovarali, jednom smo se i sreli. Pešić je pokazao interesovanje za ozbiljan projekat na četiri godine, ali traži garancije. Čovjek sam koji ispunjava obećanja, a ne da, kao neki ranije, garancije traju samo nekoliko mjeseci. Upravo zato želim da imam potpuno čistu sliku, kako bih mogao sa njom da izađem pred Pešića. Prošlo je vrijeme kada ulazite u klub samo da bi ušli, a da drugi odlučuju", zaključio je Nebojša Čović.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC