• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savanović otputovao u Njemačku

Reprezentativac Srbije poslije dodatnih pregleda otišao da se priključi saigračima u njemačkoj vazdušnoj banji.

 Savanović otputovao u Njemačku Izvor: MONDO

Duško Savanović u pratnji ljekara Dragana Radovanovića otputovao je u utorak u podne sa aerodroma Nikola Tesla za Frankfurt, odakle će nastaviti put za Rotenburg, gdje se priprema reprezentacija Srbije.

Savanović je obavio dodatne preglede srca u ponedjeljak, a nakon konstatacije da su mu rezultati dobri i da je zdrav, dobio je "zeleno svjetlo" da nastavi pripreme.

"Osjećam se odlično kao i na početku priprema i nemam razloga za promjenu raspoloženja. U dogovoru sa stručnim štabom i doktorom Radovanovićem odlučeno je da ostanem dan duže u Beogradu i uradim te rutinske preglede koji nisu od nekog krucijalnog značaja, nego čisto radi naše mirne savjesti i to je završeno", rekao je krilni centar reprezentacije Srbije.

"Uradili smo dodatne testove koji su pokazali da je sve u redu i Savanović se vraća na trening", kratko je raportirao doktor Radovanović.

On je rekao da je zdravstveno stanje cijele ekipe "očekivano" na početku priprema, ali za nijansu "lošije u odnosu na neke prethodne godine".

"Imamo veći broj igrača koji su bili prethodno povređeni u svojim klubovima, dugo nisu igrali i trenirali, 'vuku' te probleme i sada ih treba, tokom bazičnih priprema, postepeno uvesti u trenažni proces i izliječimo te povrede. Nama je cilj uvijek da izliječimo a ne zaliječimo povrede, tako da se nadam da ćemo na kraju ovih priprema i Evropskog prvenstva prvo biti šampioni i to zdravi", dodao je ljekar srpske reprezentacije.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC