• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Saša Vujačić stiže u Pionir?

U ekipi Efesa, koja će u prvom kolu Evrolige gostovati Partizanu mt:s, mogao bi da se nađe osvajač NBA šampionskog prstena i vjerenik Marije Šarapove!

 Saša Vujačić stiže u Pionir? Izvor: MONDO

Dugogodišnji bek Los Anđeles Lejkersa, a od prošle zime Nju Džersi Netsa, nalazi se u poodmakloj fazi pregovora sa ekipom Anadolu Efes, objavio je turski list "Milijet".

Efes je nedavno raskinuo saradnju sa Igorom Rakočevićem, ali nije uspio da dovede Vasilisa Spanulisa iz Olimpijakosa, pa je sve napore usmjerio ka Saši Vujačiću.

Slovenački internacionalac je sredinom decembra 2010. "trejdovan" u Nju Džersi, gdje je bilježio 11,4 poena, 3,2 skoka i 2,3 asistencije po utakmici. Vujačiću je istekao trogodišnji ugovor vrijedan 15 miliona dolara i sada je slobodan agent, ali mu "lokaut" u NBA ligi brani da stupi u pregovore sa bilo kojim tamošnjim klubom.

Dvadesetsedmogodišnji bek, poznat i po vezi sa ruskom teniserkom Marijom Šarapovom, sa Lejkersima je osvojio šampionski prsten 2009. i 2010. godine. Mada je rođen u Mariboru, u Evropi je igrao samo za italijanski Snajdero (2001-2004).

Efes će u C grupi Evrolige 2011/12 igrati protiv Reala, Makabija, Partizana mt:s, Emporio Armanija i pobjednika kvalifikacija.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC