• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Raduljica kod Bjelice?

Pošto je od Kaha Laborala kupio dvojicu igrača na poziciji "pet", Anadolu Efes sa klubom Nemanje Bjelice pregovara o transferu Miroslava Raduljice.

 Raduljica kod Bjelice? Izvor: MONDO

Miroslav Raduljica (23 godine, 213 cm) mogao bi da napusti Istanbul poslije samo jedne sezone, tokom koje jedva da je nešto odigrao u plavo-bijelom dresu.

Kako piše "Notisijas de Alava", srpski centar nalazi se na meti ACB ligaša Kahe Laboral, koja je za njega bila zainteresovana još dok je bio član FMP Železnika.

Kaha se nalazi u deficitu sa visokim igračima, pošto je Efesu prodala prvo Hrvata Stanka Baraća, a zatim i Urugvajca Estebana Batistu.

Ostao je Mirza Teletović, krilni centar koji "živi" od šuta za tri poena, dok je iz Uniksa doveden Poljak Maćej Lampe. Zato je timu Duška Ivanovića prijeko potreban bar jedan klasični centar, a prvi na listi želja je Raduljica.

Košarkaš koji je zbog serije povreda otkazao selektoru "orlova" Dušanu Ivkoviću mogao je već da pređe u Kahu Laboral, u sklopu trampe za Baraća, ali klubovi nisu htjeli da komplikuju, pa se od te varijante odustalo.

"Kaha je veoma zainteresovana za Raduljicu, ali u ovom trenutku ništa nije završeno. Nastavljamo da pričamo", rekao je generalni menadžer Efesa Engin Ozerhun.

Raduljica je ugovorom vezan za turski klub do leta 2015!

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC