• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kladionice: Srbija treći favorit Evrobasketa

Vodeće onlajn kladionice najveće šanse za osvajanje trofeja daju reprezentaciji Španije, dok je drugi favorit domaćin Litvanija.

 Kladionice: Srbija treći favorit Evrobasketa Izvor: MONDO

Na prvi pogled, djeluje da "bukmejkeri" nisu pretjerano filozofirali.

Kao glavnog kandidata za zlato (kvota 2,05) postavile su aktuelnog šampiona, koji će u Litvaniji nastupiti u najjačem sastavu, sa centrom Los Anđeles Lejkersa Pauom Gasolom.

Litvancima je dodijeljena kvota 4,00 - koju su zaslužili bronzanom medaljom sa SP u Turskoj prošle godine, ali i činjenicom da će igrati na svom parketu, nošeni gromoglasnom podrškom.

Reprezentacija Srbije, kao polufinalista SP i branilac "srebra" iz Poljske 2009, treća je na listi favorita sa lijepom kvotom za one koji vjeruju u kvalitete "orlova" - 9,00!

Slijede Grčka (kvota 11,00), Turska (13) i Francuska (13), dok bi trijumf Rusije (41), Slovenije (41), Njemačke (41) ili Hrvatske (45) predstavljao ogromno iznenađenje.

Zanimljivo je da se pet od šest selekcija, kojima kladionice daju najveće izglede za osvajanje prvog mjesta, nalaze u grupama A i B, samo su Grci u drugom dijelu "kostura"!

Iz činjenice da se grupe A i B "ukrštaju" u drugoj fazi Evrobasketa proističe da će u četvrtfinalu biti mjesta za samo četiri favorita, dok će jedan morati da otpadne. U toj konkurenciji "najtanje" djeluju Francuzi, ali nikad se ne zna...

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC