• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mali "kralj trojki" želja Barselone

Talentovani mladi Šveđanin šutirao trojke 78/81, a šest mjeseci kasnije slavni katalonski klub ponudio mu četvorogodišnji ugovor.

 Mali "kralj trojki" želja Barselone Izvor: MONDO

Košarkaška legenda kaže da su svojevremeno braća Petrović, Dražen i Aleksandar, šutirali trojke u dvorani poslije treninga gotovo bez greške.

Tada nije bilo običaj da se sve snima, kao u današnje vrijeme, ali malobrojni svjedoci tvrde da je Dražen, jedan od najbolji košarkaša Evrope svih vremena pucao 29/30 i ostavio širom otvorenih usta prisutne, a onda je njegov brat Aleksandar, poznatiji kao Aca Trica, odgovorio na pravi način i "ubo" 30 od 30!

Tridesetak godina kasnije karijere se kroje na drugačiji način... Mladi Šveđanin Markus Erikson postavio je u januaru na Youtube snimak na kojem šutira trojke 78/80! Snimak je postao pravi hit i do sada ga je vidjelo više od 163.000 ljudi.

Pogledajte video na našem sajtu www.mondo.rs

Talentovani dječak rođen 1993. godine u Upsali, koji je za ekipu španske Manrese debitovao sa tek napunjenih 16 godina, zahvaljujući gotovo "nepogrešivoj ruci" dobio je ponudu slavne Barselone.

Katalonski klub želi da potpiše četvororogodišnji ugovor sa Eriksonom, kome su španski mediji već dali nadimak "švedski dragulj".

Barselona ne isključuje mogućnost da on odmah bude priključen prvom timu, kako bi se kalio pored "velikih" kao vođa budućih naraštaja katalonskog kluba.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC