• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čakarević u stroju, stigao i Perović

Zdravstveni bilten "orlova" se popravlja - Čakarević ponovo trenira, Veličković i Bjelica rade sve više. Timu se priključio i mladoženja.

 Čakarević u stroju, stigao i Perović Izvor: MONDO

Reprezentativci Srbije pod palicom selektora Dušana Ivkovića rade u Rotenburgu žestokim ritmom.

Povlastica nema, a svi u stručnom štabu konačno su malo odahnuli, jer se popravlja zdravstveni bilten ekipe.

"Marko Čakarević je snimio stopalo i dobio potvrdu da može nesmetano da nastavi sa treninzima. Novica Veličković gotovo da trenira kao i svi ostali, dok je Nemanja Bjelica pored kondicionih treninga, koje obavlja od prvog dana, počeo da da šutira desnom rukom", raportirao je tim menadžer Nebojša Ilić.

Čakarević je kratko pauzirao zbog povrede stopala, koju "vuče" još od domaćeg plej-ofa. Snimak magnetnom rezonancom pokazao je da nema ozbiljnijih problema, pa će se opet priključiti ekipi. On će, preventive radi, još nekoliko dana ići na terapije strujom.

Ekipi se priključio i novopečeni mladoženja Kosta Perović, pa su "orlovi" večernji trening odradili u kompletnom sastavu.

Reprezentativci su istrčavali u obližnoj šumi kraće, a zatim duže dionice.

"Ovaj dio priprema je najteži, ali svakako najvažniji. Bilo je poteškoća prvih dana, međutim kad su prošle upale mišića i kad smo uhvatili pravi ritam sve je mnogo lakše. Treninzi su raznovrsni i zanimljivi, čak je i trčanje u šumi interesantno, iako niko nema iluziju da može da nadmaši Ivana Paunića koji je daleko najbrži i nema pravu konkurenciju", pohvalio je saigrača Aleksandar Rašić.

Poslijepodnevni treninzi na kojima se uvježbavaju akcije su prava relaksacija u odnosu na jutarnje futinge i rad u teretani.

"Samo kad je lopta u rukama ništa nije teško. Ova generacija je već dugo radi sa selektorom Ivkovićem, poznat nam je sistem rada, tako da bez problema ispunjavamo sve zacrtane planove", istakao je as reprezentacije Srbije.

Na Svjetskom prvenstvu u Turskoj prošle godine, Aleksandar Rašić je imao blistave trenutke, a posebno su ostale u sjećanju završnice pojedinih utakmica koje je svojom smirenošću i preciznošću rješavao sa linije slobodnih bacanja.

"Još uvijek nisam prebolio šampionat u Turskoj i činjenicu da smo ostali bez jedne od medalja. Vjerujem da nam je nanijeta nepravda koju želimo da ispravimo u Litvaniji. Svjesni smo da će ovogodišnje Evropsko prvenstvo biti jače i kvalitetnije nego mnoga prethodna. Zato dajemo sve od sebe u Rotenburgu, kako bi se što bolje pripremili i bili spremni da se borimo za visok plasman", zaključio je Aleksandar Rašić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC