• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDI SAM REKAO "NE", A U PARTIZAN SE NE VRAĆAM! Vanja Marinković ne mrda iz Španije: Ostajem!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Srpski košarkaš Vanja Marinković neće se seliti ovog ljeta iz Baskonije.

 Vanja Marinković ostaje u Baskoniji Izvor: MN PRESS

Dok se priča o odlasku Kevina Pantera iz Partizana, "šuška" se i o košarkašima koji bi naredne sezone mogli da nose crno-bijeli dres. Uvijek su aktuelni povratnici, pa su pojedini navijači Partizana u projekcijama tima za iduću takmičarsku godinu već upisali ime nekadašnjeg kapitena Vanje Marinkovića, međutim po svemu sudeći neće doći do njegovog povratka u Srbiju. Makar ne još neko vrijeme...

Gostujući u podkastu "Kod Luke i Kuzme", Vanja Marinković je pojasnio da će sigurno ostati u Baskoniji i da trenutno ne razmišlja o bilo kakvom transferu. Vjeruje da će Baskonija naredne godine biti još konkurentija čak iako će izvjesno sjajni Darijus Tompson otići u Olimpiju, međutim vrebaju i pojačanja tako da je potpisao Niko Manion.

"Tako je, ostajem u Baskoniji, kao i većina ekipe. Samo će Tompson najvjerovatnije otići iz kluba", rekao je Marinković i potom govorio o američkom košarkašu koji će ubuduće nastupati za reprezentaciju Italije, sada se zna i zbog čega: "Da ga vidim u Partizanu? Volio bih da ga vidim u Baskoniji. Ekstremno posvećen, normalan, nije klasičan Amerikanac. Žena mu je iz Italije i mislim da je dečko na mjestu. Vezuju ga za Milano i Fenerbahče, tako da ćemo vidjeti gdje će nastaviti karijeru."

Srpski bek (26) je inače ponikao u Partizanu, a od 2019. godine je u Španiji gdje je prvo igrao za Valensiju dvije godine, dok ulazi u treću godinu sa Baskonijom. Interesantno, sada je otkrio da je bio na meti i Crvene zvezde.

"Počeo sam na Vračaru. Tu mi je igrao burazer basket, imao sam šest godina. Klasika, plaćaš članarinu... Onda je stigla ponuda iz Zvezde. Ozbiljna... Ali, ja sam rekao ne. Nisam htio da ide, jer sam bio klinac, a onda sam otišao u FMP sa 13 godina. Tu sam bio godinu dana, a onda su me ostavili pionirima, da bi poslije toga prešao u Partizan kod trenera Marka Anđelkovića", prisjetio se srpski košarkaš.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC