• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijači čekaju pojačanja, a Zvezda završila veliki posao: Bivši kapiten ostaje - još tri godine crveno-bijeli!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Crvena zvezda se pohvalila još jednim potpisom, ali ovog puta je riječ o novom ugovoru igrača koji je već bio u klubu, Luke Mitrovića.

 Luka Mitrović produžio ugovor sa Zvezdom Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je produžila saradnju sa Lukom Mitrovićem, a nekadašnji kapiten tima sa Malog Kalemegdana će i u naredne tri sezone nositi crveno-bijeli dres! Informaciju o novom ugovoru klub je saopštio na zvaničnom sajtu, ali je prije toga iskoristio priliku da se poigra sa navijačima koji čekaju pojačanja za novu sezonu.

Kao što je bio slučaj prilikom potpisivanja ugovora sa Dejanom Davidovcem kada su u krupnom planu bile sličice životinja iz popularnih čokoladica, tako je i ovom prilikom otkriven detalj iz privatnog života košarkaša. Luka Mitrović je fudbalski fanatik, pa je u tom smjeru išlo i predstavljanje nakon potpisivanja novog ugovora.

"Najiskusniji fudbalski menadžer predvodiće fantazi ligu Crvene zvezde u narednom periodu", napisao je srpski klub uz objavu grafike na kojoj se vide igrači na fudbalskom terenu, u crveno-bijelim dresovima. Za one koji detaljnije prate karijeru Luke Mitrovića to je bio jasan signal, dok su ostali morali da sačekaju zvaničnu potvrdu na klupskom sajtu. Mitrović obožava fudbal i fantazi Premijer lige, a zna se da u elitnom rangu engleskog fudbala navija za Arsenal.

Mitrović je u Crvenoj zvezdi osvojio 14 trofeja - pet titula u KLS, pet Kupova Radivoja Koraća i četiri ABA lige. Prije crveno-bijelog dresa nastupao je za Hemofarm, a između dva mandata u Zvezdi nosio je dres Bamberga, Mursije, Manrese, Hapoela iz Jerusalima i podgoričke Budućnosti.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC