• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bjelica: Zajedništvom na NBA zvijezde

Reprezentativac Srbije iz Kahe Laboral jedva čeka da počne da trenira punim intenzitetom.

 Bjelica: Zajedništvom na NBA zvijezde Izvor: MONDO

Laknulo je reprezentativcima Srbije. Konačno se “druže” sa loptom. Poslije bazičnih priprema u Rotenburgu, ove nedjelje sui m treninzi zanimljiviji, a sprovode ih u vršačkom Milenijumu.

“Iza nas je veoma naporan period rada u Rotenburgu. Svima je u Vršcu mnogo lakše, jer se radi sa loptom, a to svi igrači najviše vole”, istakao je Nemanja Bjelica i dodao:

“Meni je skoro isto. Zagrijavam se sa ekipom, radim sve vježbe u kojima nema kontakta, a poslije toga vježbam individulano. Trčim, radim sa trenerima sa strane u dvorani ili u teretani. Zaista, odavno fizički nisam bio spremniji”.

Košarkaš Kahe Laboral je nestrpljiv. Jedva čeka 1. avgust, jer se nada da će tada dobiti zeleno svjetlo od ljekara da može da trenira punim intenzitetom poslije oporavka od povrede.

“Jedva čekam da se uključim u kompletan trenažni proces. Uželio sam se košarke, lopte, šutiranja na koš. Doktoru koji mi je operisao šaku u Španiji, poslati su snimci, svakog dana očekujem njegov odgovor i stručno mišljenje. Osjećam se odlično i naravno nadam se pozitivnom ishodu”.

Do početka Evropskog prvenstva ostalo je više od mjesec dana…

“Odlično treniramo, svi igrači daju maksimum na svakom treningu. Uskoro kreću kontrolne utakmice kad ćemo se još bolje uigrati i dostići željeni nivo forme. Znamo da će šampionat u Litvaniji biti najbrojniji i najjači do sada, da će mnoge reprezentacije imati po nekoliko NBA igrača. Međutim, imamo i mi svoje adute, najboljeg plejmejkera, najboljeg centra i vrhunskog selektora. Takođe, krasi nas i sjajna atmosfera, zajedništvo, kolektivni duh, jer smo već nekoliko godina u gotovo nepromijenjenom sastavu i što smo spremni da se borimo do posljednjeg atoma snage. Nadam se da ću biti spreman da pomognem u ostvarenju cilja kome težimo od prvog dana kad smo se okupili, plasmanu na Olimijske igre sljedeće godine”, zaključio je Nemanja Bjelica.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC