• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dozet ostaje u "igosima"

Jedan od najboljih košarkaša Igokee u prošloj sezoni Milan Dozet produžio je saradnju sa timom iz Aleksandrovca.

 Dozet ostaje u "igosima" Izvor: MONDO

Trener "igosa" Dragan Bajić potvrdio je banjalučkim medijima da će Dozet i naredne sezone braniti boje vicešampiona Bosne i Hercegovine.

"Počeli smo sa sklapanjem tima i već smo doveli nekoliko igrača za iskušenja u sljedećoj sezoni. Svakako da je tu prvo ime Milan Dozet, sa kojim smo dogovorili nastavak saradnje. Sklopićemo respektabilan tim, koji će moći da se nosi sa ostalim ekipama u BiH i koji će, kao i uvijek, igrati značajnu ulogu u šampionatu. Naše ambicije su veoma visoke, a to znači da idemo po trofej u svakom takmičenju u kojem budemo učestvovali", rekao je trener "igosa".

Milan Dozet, rođen 12. maja 1979. godine, visok je 203 cm i igra na poziciji beka i niskog krila. Pretprošlu sezonu, odigrao je za kiparski klub Apoel iz Nikozije, a u bogatoj košarkaškoj karijeri, nastupao je još i za beogradsku Crvenu Zvezdu, novosadsku Vojvodinu, ukrajinski Kijev, grčki Panionios, te još jednu kiparsku ekipu Proteas AEL iz Limasola.

Osim Dozeta, u klub su još stigli Filip Adamović, Milijan Bocka i Vedran Vučenović, koji igraju na poziciji plejmejkera.

Adamović je prošle sezone igrao za Servicijum iz Gradiške i banjalučki Borac Nektar. Bocka je Ligu 6 BiH proveo u Mladosti iz Mrkonjić Grada, dok je Vučenović nastupao za Servicijum. Osim Dozeta, na mjestu beka šutera igraće i Đorđe Tresač, koji je stigao iz čačanskog Borca, dok su krila Stefan Matić (stigao iz Čapljine), Marko Milekić i Nemanja Jovičić (podmladak kluba). Na poziciji krilnog centra za sada je saradnja produžena sa Bojanom Đuricom, dok se Miloš Komatina poslije jedne sezone provedene u mrkonjićkoj Mladosti vraća u klub.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC