• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ilić: "Slučaj Bjelica" jasan u ponedjeljak

Tim menadžer reprezentacije Srbije nahvalio Vršac kao sjajnog domaćina i izrazio nadu da će mladi košarkaš uskoro dobiti dozvolu da radi punom parom.

 Ilić: "Slučaj Bjelica" jasan u ponedjeljak  Izvor: MONDO

Vršac i dvorana Milenijum su baza košarkaške reprezentacije Srbije od povratka iz Rotenburga. Tu su “orlovi” nastavili pripreme za predstojeće Evropsko prvenstvo.

“Znatno je pojačan intezitet rada. Posljednjih nekoliko treninga bili su veoma teški i iscrpljujući. Reprezentativci su sve izdržali, ispunili sve zahtjeve selektora Ivkovića. Međutim, nema predaha, moramo svi ostati koncentrisani i fokusirani na ispunjenje planova u ovom dijelu pripremnog perioda”, rekao je tim menadžer Nebojša Ilić za sajt KSS.

On je posebno apostrofirao odlične uslove u Vršcu, kako za rad tako i za odmor.

“Treba istaći da u dvorani Milenuijum imamo zaista sjajne uslove za trening, a da ‘Vila Breg’ omogućava potreban mir koji je reprezentativcima i stručnom štabu u ovom trenutku najvažniji”.

Dakle, jedini problemi selektora Ivkovića i saradnika je zdravstveni bilten.

“Nemanja Bjelica sa doktorom reprezentacije Draganom Radovanovićem putuje u nedjelju u Barselonu, gdje će u ponedjeljak imati deteljne preglede šake i poslije čega će, nadamo se, dobiti definitivnu dozvolu da počne sa košarkaškim treninzima. Mnogo je bolja situacija nego na početku pripema, Nemanja ne osjeća više nikakav bol. Marko Čakarević već nekoliko dana trenira smanjenim intezitetom zbog povrede stopala, ali za koji dan treba da dobije specijalne uloške koji će mu pomoći da nastavi sa uobičajnim radom na treninzima”, završio je raport Nebojša Ilić.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC