• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li će se dogoditi trejd? Nove informacije o ODLASKU Jovića iz Majamija

Autor Dragan Šutvić

Svakog jutra kada se probudi Nikola Jović može da pročita na telefonu da li je trejdovan ili ne. Za sada ide u smjeru da će ostati u Majamiju.

 da li će nikola jović biti trejdovan Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Mladi srpski košarkaš Nikola Jović nalazi se na pripremama reprezentacije Srbije za Svjetsko prvenstvo na Filipinima, Japanu i Indoneziji, međutim ne može da bude miran jer konstantno dolaze vijesti iz SAD o njegovom statusu u klubu. Nedjeljama već traje saga oko superstara Demijana Lilarda koji je tražio trejd u Portlandu, a njegova izričita želja je da ode u Majami, klub u kojem igra Jović, zbog čega je morala da reaguje i NBA liga.

Portland i Majami ne mogu da nađu zajednički jezik i spominjalo se da bi u trejd mogao da bude uključen i Jović, ali sada stižu vijesti koje će ohrabriti mladog košarkaša. Nije u pitanju nikakva zvanična potvrda, ali je dobio znak da bi potencijalno i sljedeće sezone mogao da ostane na Floridi.

"Portland preferira da uzme Haimea Hakeza prije nego Nikolu Jovića u potencijalnom trejdu za Demijana Lilarda", objavio je novinar Greg Silvander, inače specijalizovan za praćenje dešavanja u Majamiju o kome piše već godinama.

Za sada nema potvrde da će Majami pristati na ovaj uslov, pošto su Hakeza draftovali ovog ljeta kao 18. pika. U pitanju je talentovani košarkaš koji igra na pozicijama "dva" i "tri" i koji se dokazao na koledžu "UCLA". Što se tiče Jovića, stigao je godinu dana ranije u Majami iz Mege, a više puta tokom sezone dokazao je da zaslužuje veću minutažu. Čak je i tokom plej-ofa bio na terenu i utisak je da bi trener Erik Spolstra želio da ga zadrži.

Pogledajte

02:43
Nikola Jović izjava
Izvor: Uroš Arsić/Mondo
Izvor: Uroš Arsić/Mondo

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC