• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tripković višak u Unikahi

"Iz kluba su nas pozvali i objasnili situaciju. Sada je potrebno da istražimo tržište", rekao je menadžer srpskog košarkaša.

 Tripković višak u Unikahi Izvor: MONDO

Uroš Tripković će ovog ljeta najvjerovatnije promeniti klub.

Iako ga ugovor sa Unikahom iz Malage veže na još godinu dana, na preciznog trojkaša srpske reprezentacije navodno ne računaju više u Andaluziji. O ovome je pisao lokalni dnevnik "La opinion de Malaga".

Unikaha je "probila" dozvoljeni broj stranaca za narednu sezonu, neko je morao da bude prekobrojan, a odluka kluba i trenera Ćus Matea je da to bude Tripković, koji je u klub stigao prošlog ljeta iz Huventuda. Prije godinu dana, Malaga je za 24-godišnjeg Čačanina platila 200.000 evra obeštećenja.

Tripković je na 49 takmičarskih utakmica za Unikahu prošle sezone bilježio prosječno sedam poena, 1,1 skok, jednu asistenciju, za 16 minuta na parketu. Trojke je šutirao sa 41,3 odsto uspješnosti.

"Iz kluba su nas pozvali i objasnili situaciju. Sada je potrebno da istražimo tržište, a sve što ja u ovom trenutku mogu da kažem je da je Uroš igrač Unikahe, sa kojom ima ugovor na još godinu dana", rekao je Tripkovićev menadžer u Španiji Kike Viljalobos.

Tripković je od 2002. do 2009. godine igrao za Partizan, iz kojeg je sa 12 trofeja (sedam titula prvaka Srbije, tri titule prvaka NLB lige i dva Kupa Radivoja Koraća) otišao u Hunvetud.

Trenutno, Čačanin se nalazi na pripremama reprezentacije Srbije, za koju prošlog ljeta nije igrao zbog operacije nerva u nozi.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC