• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kobi Brajant: Ljudi, zovite me!

Jedan od najboljih košarkaša na svijetu ne isključuje mogućnost da ipak zaigra za Bešiktaš. "Moj telefon je na stolu. Zovite me!".

 Kobi Brajant: Ljudi, zovite me! Izvor: MONDO

Šanse da Kobi Brajant privremeno zaigra za Bešiktaš i pridruži se Deronu Vilijamsu nisu velike. Ali, postoje.

"Sa ljudima iz Bešiktaša nisam pričao nedjeljama. Čekam da mi zazvoni telefon. Evo ga, ovdje je", rekao je Brajant na konferenciji za novinare, pokazujući rukom na telefon koji je ostavio na stolu.

"Otvoren sam za sve varijante. Igrao bih bilo gdje", dodao je igrač Los Anđeles Lejkersa o mogućnosti da ipak ode na Bosfor.

Brajant je rkao da nije pričao ni sa jednim drugim klubom i ponovio da bi volio da igra za neki tim u Evropi ako se NBA lokaut nastavi.

Proteklih nedjelja bilo je priča da postoje sasvim solidne šanse da Brajant obuče crno-bijeli dres istanbulskog klba. Čak je jedan visoki funkcioner Bešiktaša rekao da postoji 50 odsto šansi da se to ostvari.

"Hm, izgleda da vi novinari znate nešto više od mene. Čitam i ja svašta po internetu. Ja sam kompjuterski i internet zavisnik i tamo i ja pročitam svašta. Da budem iskren, prvi put čujem tako nešto", rekao je Brajant u vezi sa tim glasinama.

Dakle, ko ima keša, može da pozove Brajanta. Telefon mu je slobodan... Njegov broj je...

Inače, Brajant je učestvovao u jednom humanitarnom turniru u malom fudbalu u Majamiju. Nosio je dres Barselone. I dao je AUTOGOL!

"Znam ko ne bi mogao da ponese epitet igrača utakmice. To sam, svakako, bio ja", rekao je Brajant, koji je odrastao u Italiji i zna ponešto o fudbalu i strasti koju on nosi.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC