• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN RASPRODAJE CIJELU ARENU!? Već počela navala Grobara na karte

Crno-bijeli objavili i brojeve!

 Velika potražnja za kartama za Partizan Izvor: MN PRESS

KK Partizan imaće i sljedeće sezone veliku podršku u Štark areni i to je potvrdila i objava na zvaničnim klupskim nalozima na društvenim mrežama. Crno-bijeli su poručili da je registrovano 22.000 korisnika u klupski servis, preko kojeg će članovi moći da kupe godišnju kartu za sve mečeve crno-bijelih.

Partizan je u srijedu poručio i to da se 67 odsto vlasnika sezonskih karata iz prošle sezone registrovali za kupovinu i obnovu godišnjih ulaznica i za sezonu 2023/24, u kojoj je plasman na Fajnal-for Evrolige najavljen kao klupski cilj.

Crno-bijeli su ovog ljeta zadržali važne igrače šampionskog tima, Kevina Pantera, Zeka Ledeja, a stiglo je i NBA pojačanje, bivši saigrač Nikole Jokića u Denveru, Pi-Džej Doužer, kao i doskorašnje krilo Panatinaikosa, Mateuš Ponitka. I tu sigurno neće biti kraj.

Takođe, Partizan je objavio i to da će u novu sezonu ući sa novim tiketing partnerom i uz to je apelovao na navijače da imaju strpljenja.

"Ovim putem, Partizan Mozzart Bet apeluje na strpljenje navijača u tranzicionom periodu i migraciji na novi sistem. Rješenje za distribuciju članskih karata i prodaju sezonskih ulaznica će biti blagovremeno saopšteno. Novi koraci na ovom polju će biti objavljeni uskoro. KK Partizan Mozzart Bet poziva sve zainteresovane navijače da se registruju za kupovinu sezonskih ulaznica i tako pomognu ubrzavanje procesa na prodajnim mjestima, kada zvanična prodaja počne".

Pogledajte

01:38
Grobari priredili spektakularnu atmosferu na večitom derbiju
Izvor: Kurir
Izvor: Kurir

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC