• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otpao Mile Ilić!

Selektor košarkaške reprezenatcije Srbije Dušan Ivković sa spiska precrtao Mileta Ilića. Novica Veličković ne putuje u Ljubljanu.

 Otpao Mile Ilić! Izvor: MONDO

Mile Ilić neće igrati na Eurobasketu u Litvaniji.

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Ivković saopštio je skraćeni spisak reprezentacije za prvenstvo Evrope u Litvaniji i zahvalio se na saradnji centru FMP-a.

Ivković je napomenuo da na pripremni turnir u Sloveniji neće krenuti Novica Veličković koji ostaje u Beogradu na individuilanim kondicionim pripremama.

Posljednji trening pred odlazak u Ljubljanu na "Adeko Kup Eks YU" "orlovi" su odradili u četvrtak u dovrani "Sport Eko" u Beogradu. Trening je bio otvoren za javnost, a poslije njega Ivković je novinarima saopštio svoju odluku.

Naša selekcija prvu pripremnu utakmicu igra 7. avgusta protiv Makedonije. Dan kasnije rival će biti Bosna i Hercegovina. U zavisnosti od plasmana, 9. avgusta Srbija će u finalu, meču za treće ili peto mjesto odmjeriti snage sa selekcijom Slovenije, Hrvatske ili Crne Gore.

U Sloveniju putuju sljedeći igrači: Miloš Teodosić, Stefan Marković, Milenko Tepić, Aleksandar Rašić, Uroš Tripković, Dragan Milosavljević, Ivan Paunić, Marko Kešelj, Nemanja Bjelica, Duško Savanović, Milan Mačvan, Nenad Krstić, Kosta Perović i Boban Marjanović.

Poslije turnira u Slovenijii našu reprezentaciju očekuju takmicenja u Izmiru i Londonu.

Na prvenstvu Evrope u Litvaniji, od 31. avgusta do 18. septembra, Srbija igra u grupi B sa Italijom, Francuskom, Njemačkom , Letonijom i Izraelom.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC