• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOVI GRB, DRES I TIM MEGE: Najstariji igrač ima samo 24 godine

Košarkaški klub Mega MIS predstavio je tim i dresove za sezonu 2023/24 u kojoj će proslaviti 25 godina postojanja.

 KK Mega prestavio tim za novu sezonu Izvor: MN Press/KK Mega

Košarkaški klub Mega MIS predstavio je tim i dresove za sezonu 2023/24 u kojoj će proslaviti 25 godina postojanja, a logo kluba će biti u znaku broja 25 u novoj sezoni. Sada već tradicionalno Mega MIS ima najmalđi tim ABA lige, prosječne starosti od 19,9 godina sa kojim ulazi u novu sezonu.

Najstariji igrač je povratnik u redove Mege, Uroš Plavšić sa 24 godine dok je prvi sljedeći po starosti Omer Džan Ilijasolu pa će i ove godine trener Mege, Marko Barać imati ozbiljan zadatak sa mladim klubom. Kapiten ekipe je Uroš Plavšić koji se poslije šest godina igranja u SAD vratio u klub za čije je kadetske i juniorske selekcije nastupao. Pored njega, u sastavu su i Nikola Đurišić, Nikola Topić, Andrija Jelavić, Timotej Malovec, Omerdžan Ilijasolu, Oleksandr Kobzistij, Stefan Miljenović, Petar Kovačević, Filip Jović, Nemanja Popović, Luka Paunović, Mihailo Milutinović, kao i Bogoljub Marković i Andrej Mušicki koji će na dvojnu licencu braniti boje Mege i OKK Beograda.

U stručnom štabu pored Marka Baraća nalaze se i njegovi pomoćnici Miloš Mitrović, Branislav Božović i Dejan Pejić, zatim kondicioni trener Pavle Tasić i fizioterapeuti Vanja Radojević i Miloš Savić. Timski doktor je Uroš Stanković, dok je na mjestu tim menadžera i ove sezone Novica Veličković.

Izvor: KK Mega

Mega MIS će do početka takmičarske sezone učestvovati i na ABA Super Kupu od 20. do 22. septembra u Podgorici gdje će se u četvrtfinalu u ponedjeljak 20. septembra od 17 časova sastati sa aktuelnim šampionom ABA lige ekipom Partizan Mozzart Bet. Posljednju provjeru pred početak ABA lige će imati protiv Tamiša 23. septembra. U prvom kolu ABA lige mega gostuje u Ljubljani ekipi Cedevita Olimpije dok će u drugom kolu u Hali sportova Ranko Žeravica dočekati Borac Mozzart.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC