• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda kreće na Zlatibor, stigli Ilić i Vasić

Crvena zvezda Beograd kreće na pripreme na Zlatibor u ponedeljak. Ekipu predvodi trener Milivoje Lazić, za kapitena izabran Vuk Radivojević.

 Zvezda kreće na Zlatibor, stigli Ilić i Vasić Izvor: MONDO

Trener ekipe Crvena zvezda Beograd Milivoje Lazić vodiće na pripreme 15 igrača, uključujući i Mileta Ilića i Nikolu Vasića.

Snažni centar Ilić (27 godina, 216 cm), koji je ovog ljeta bio priključen pripremama reprezentacije Srbije, produžio je ugovor na još godinu dana, dok će sa ekipom trenirati i šuter Vasić (27 godina, 194 cm), koji je karijeru je počeo u ekipi FMP, a branio je i boje Alikantea, Trijumfa, Fuenlabrade i Kijeva.

Osim Mileta ilića i Nikole Vasića treneru će na raspolaganju biti i kapiten Vuk Radivojević, Filip Čović, Aleksandar Cvetković, Nemanja Nedović, Andreja Milutinović, Ivan Smiljanić, Branko Lazić, Andrej Džaković, Svetozar Stamenković, Nikola Marković, Bojan Radetić, Bojan Subotić, Dragan Tubak. U Beogradu će ostati Vladimir Ivelja i Peđa Stamenković.

Ekipi će se naknadno priključiti i Uroš Nikolić koji se oporavlja od povrede, dok će Sava Lešić, koji je sa univerzitetskom selekcijom Srbije u Kini, sa timom početi da radi po završetku Univerzijade.
Ekipa će na Zlatiboru boraviti do 5. septembra.

"Konačno je sve završeno i više nema neizvjesnosti. Sada smo svi mirni i odlično je što je sve okončano pred odlazak na pripreme na Zlatibor. Znamo da smo sada Zvezda pa ćemo moći maksimalno da se koncentrišemo na rad kako bismo polako počeli da stvaramo jak klub za narednu sezonu", istakao je najiskusniji u timu Vuk Radivojević, koji je i izabran za kapitena.

On je posebno apostrofirao izvanrednu atmosferu u ekipi.

"Treniramo odlično od samog starta, a postizanje dogovora Crvene zvezde i FMP oko poslovno-tehničke saradnje svima nama je još jedan ogroman motiv više. Radimo ozbiljno i jako, a tako treba i mora da bude jer 90 odsto naše ekipe čine mladi igrači koji samo tako mogu da napreduju".

Kapiten je istakao da se ekipa već dobro upoznala i da je spremna za nove napore na Zlatiboru.

"Mi smo bazični dio odradili već u Beogradu. Okupili smo se 25. jula, pa neće biti klasičnog trčanja po šumi, ali će sigurno biti naporno, jer ćemo imati jak intezitet treninga. Međutim, više će se raditi u sali na taktici i tehnici", istakao je Radivojević.

Radivojević je rekao da svi u ekipi sa nestrpljenjem očekuju start nove sezone.

"Ne možemo da dočekamo utakmice, svi smo nestrpljivi. Početak lige koji je zakazan za 8. oktobar mi sada djeluje mnogo daleko, jer svi zaista jedva čekamo da izađemo na teren. Ipak, svu tu pozitivnu energiju trudićimo se da prenesemo na teren tokom priprema kako bismo bili maksimalno spremni za sve ono što nas očekuje", naglasio je kapiten Crvene zvezde Beograd, naglasivši da su igrači posebno zadovoljni što je novo rukovodstvo dobilo podršku navijača.

"Zvezda nije ona prava bez navijača. Oni su prepoznali želju da se situacija u klubu popravi i njihova podrška biće nam od ključnog značaja. Sa punim tribinama naših navijača svi se nadamo da će to biti ona prava Zvezda", zaključio je Radivojević u izjavi za klupski sajt.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC