• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA igrač prijeti najjačem UFC borcu!

Autor Dušan Ninković

Nevjerovatno šta je izjavio američki košarkaš Džejms Džonson, koji kao da nikada nije gledao Džona Džonsa.

 Košarkaš Džejms Džonson izaziva na borbu UFC borca Džona Džonsa Izvor: Profimedia

Američki MMA borac Džon Džons pobijedio je početkom marta Sirila Ganea i domogao se pojasa u teškoj kategoriji UFC, ali... U njegove sposobnosti i dalje sumnjaju pojedini, pa je tako iskusni NBA košarkaš Džejms Džonson otkrio da on veruje kako bi u oktagonu pobijedio jednog od najboljih boraca svih vremena!

Djeluje potpuno suludo, ali je Džonson sa mnogo optimizma pristupio ovoj temi - kaže da se gotovo cijeli život priprema da zadaje udarce, a da je potrebno samo da usavrši odbranu i zatim pobijedi najboljeg UFC borca u teškoj kategoriji!

"Zapravo, mislim da bih mogao da ga pobijedim. Godine treninga odbrane, samo mi je odbrana potrebna. Udaram pesnicama i nogama od svoje pete ili šeste godine", rekao je Džonson, ali jasno je da njegova priča nije baš uvjerljiva. Džon Džons ima 29 profesionalnih borbi u MMA svijetu i čak 27 pobjeda - uz jedan poraz i jedan meč koji nije odlučen.

Iskusni američki koašrkaš igrao je tokom NBA karijere za Čikago, Toronto, Sakramento, Memfis, ponovo Toronto, Majami, Minesotu, Dalas, Nju Orleans, Bruklin i Indijanu, za koju je u prethodnoj sezoni nastupio na tek 18 mečeva. Najbolja sezona u karijeri bila mu je 2016/17 kada je odigrao 76 mečeva u ligaškom dijelu takmičenja i u dresu Majamija prosječno postizao 12,8 poena.

Koliko se zna, Džonson nema iskustva u prfoesionalnim borbama, ali ga je bivša supruga prije gotovo 10 godina optužila za nasilje u porodici. Navodno je udarao i davio Kali, koja je kasnije odlučila da se razvede od NBA igrača. Optužbe su odbačene jer se žrtva nije pojavila na zakazanom ročištu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC