• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bobi: Bolji smo od Hrvata!

Gorostas "orlova" Boban Marjanović u ponedjeljak je proslavio 23. rođendan, a od utorka će se truditi da što bolje odigra posljednje pripremne utakmice.

 Bobi: Bolji smo od Hrvata! Izvor: MONDO

Reprezentacija Srbije počinje nastup na londonskom turniru utakmicom protiv Hrvatske.

Novi obračun sa susjedima i tradicionalnim rivalima, posle onog u Ljubljani (80:71), zakazan je za utorak od 19 časova.

"U Ljubljani nismo blistali, ali smo odličnom igrom u posljednjoj četvrtini uspjeli da preokrenemo rezultat i ostvarimo novi trijumf u duelima sa Hrvatskom. Očekujem isti ishod i u Londonu, ali bez drame i neizvjesnosti. Vjerujem da smo bolji i kvalitetniji tim", izjavio je Boban Marjanović za sajt KSS.

Izabranicima Dušana Ivkovića do nedelje predstoji ukupno pet utakmica, poslije čega će Evrobasket u Litvaniji (31. avgust - 18. septembar) biti "iza ugla".

"Odigraćemo pet kvalitetnih utakmica u Londonu, još više se uigrati i podići nivo forme. Mislim da smo do sada zadovoljili igrama i borbenošću", dodao je Marjanović.

"Izgubili smo samo od Nemačke i to u pravom trenutku. Bolje da su nas pobijedili na pripremnom turniru, nego na Evropskom prvenstvu u Litvaniji".

Marjanović je prethodne dve godine otpadao sa spiska sredinom pripremnog perioda. Sada je dobio šansu da se bolje pokaže.

"Trudim se da što kvalitetnije radim na treninzima i što bolje igram na utakmicama. Selektor odlučuje o konačnom sastavu tima, a ja ću poštovati svaku njegovu odluku. Svakom igraču je čast da bude dio reprezentacije Srbije i da učini sve za uspjeh na EP", zaključio je novi član ruske ekipe Nižnji Novgorod.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC