• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čović: Pričaću sa Gurovićem

Dio navijača apeluje na predsjednika Crvene zvezde Beograd da pronađe mjesto u klubu za nekadašnjeg srpskog reprezentativca. Nebojša Čović oprezan.

 Čović: Pričaću sa Gurovićem Izvor: MONDO

Milan Gurović bio je među najžešćim kritičarima prethodnih uprava Crvene zvezde.

Posebno se u tom dijelu isticao tokom prethodne sezone, kada je koordinirao nezadovoljne navijače, učestvovao u protestima, nudio se da postane trener, direktor, da pomogne na bilo koji način...

Idol Delija još iz igračkih dana tim potezima je "kupio" dio navijača, koji sada smatraju da je red da mu se novo rukovodstvo oduži.

Jedan navijač postavio je to pitanje na subotnjoj konferenciji za novinare, povodom predstavljanja Svetislava Pešića, koja je okupila i veliki broj pripadnika "tvrdog jezgra" iz partera hale Pionir.

Nebojša Čović odgovorio je da Guroviću - kojeg cijeni i dugo poznaje - vrata Malog Kalemegdana nisu zatvorena, ali da njegov eventualni angažman podrazumijeva prethodnu pažljivu analizu.

"Razmišljamo i o Guroviću i o drugim ljudima, samo moramo prvo da vidimo ko i na koji način može da pomogne. On je moj drug, ali ovo što radimo je vrlo ozbiljan posao, a ljubav se vodi na nekom drugom mjestu", rekao je predsjednik crveno-bijelih.

"Nećemo da pravimo greške kakvih je bilo u prošlosti, niti da stvaramo grupe oko pojedinih autoriteta. Moramo da budemo jedinstveni i sve probleme, ako ih ima, rješavamo unutar kluba".

Čović je priču o tome zaključio konstatacijom "zaslužni građani su zaslužni građani, pitanje je ko može da da koliki doprinos".

"Paralelno sa podizanjem sportskog dijela, radimo na restrukturiranju kluba, što je dio posla kojim rukovodi Mirko Pavlović. To je drugi dio naše priče, kojim uopšte ne želim da opterećujem gospodina Pešića i ekipu... Vrata su svima otvorena, ali niko ne smije da organizuje grupe i sačekivanja".

Kadrovi koji trenutno sjede u Crvenoj zvezdi Beograd i vode operativne poslove uglavnom su iz redova FMP Železnika. Za očekivati je da će biti uključivanja novih ljudi...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC