• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Košarkaška dilema: Tvitovati ili ne?

Marko Kešelj kaže da se na Twitteru registrovao šale radi, ali ga je pokolebalo to što priče sa te društvene mreže često završe u medijima.

 Košarkaška dilema: Tvitovati ili ne? Izvor: MONDO

Dok se prisustvo na Twitteru u svijetu NBA košarke maltene podrazumijeva, ta moda, izgleda, još nije stigla u Evropu.

Među najaktivnije tviteraše spadaju košarkaši iz Španije i Francuske. Asovi iz drugih zemalja najčešće nemaju otvorene profile, ili ih slabo koriste za komunikaciju sa prijateljima i fanovima.

"Pionir" Twittera u reprezentaciji Srbije je kapiten Nenad Krstić (o čemu je MONDO već pisao), a njegovim stopama nedavno je krenuo i Marko Kešelj. Igrač Olimpijakosa doživeo je popularnu društvenu mrežu kao novi poligon za šalu sa drugom iz reprezentacije, da bi poslije samo nekoliko dana doživio "hladan tuš".

Krstić ga je slikao sa masnicom ispod oka, zarađenom na utakmici sa Francuskom, okačio je tu fotku na svoj profil, odakle su je preuzeli i potom objavili neki domaći sajtovi i dnevne novine...

To mu se nije naročito dopalo, ali je po povratku u Beograd ipak nastavio da ostavlja kratke poruke.

"Za mene je Twitter šala, koja je nastala tako što smo Krle i ja na Mondu čitali vijest sa onom slikom, kada on izlazi iz telefonske govornice. Inače sam totalni laik za tehnologiju i kompjutere, ali sam se tada registrovao, nas dvojica smo počeli da se dopisujemo i... nastala je pometnja", ispričao nam je Kešelj.

Kakva mu je budućnost na Twitteru, trenutno ne zna ni on sam.

I on i Krstić "iskulirali" su poruke u posljednja dva-tri dana, a Kešelj kaže da nije siguran hoće li tvitovati za vrijeme Evropskog prvenstva u Litvaniji.

"Zavisi od raspoloženja i slobodnog vremena... U svakom slučaju, vodiću malo više računa šta pišem. Može da bude opasno".

Pored tandema "K-K", svoj Twitter profil od košarkaša ima i Miloš Teodosić, međutim, njime uglavnom "operiše" Teova ljepša polovina, odbojkaška reprezentativka Maja Ognjenović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC