• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miško Ražnatović se oglasio i "pecnuo" Partizan i Zvezdu!

Autor Dragan Šutvić

Miško Ražnatović pričao je o Megi i uspjesima kluba, a tom prilikom potkačio je i "vječite".

 miško ražnatović o megi  Izvor: YouTube/Screenshot/Biznis Priče

Na izmaku 2023. godine mnogi klubovi organizuju novogodišnja okupljanja i prave retrospektive sezone i svega što se događalo. Tako je bilo sa Partizanom i Crvenom zvezdom, ali i sa Megom. Na tom okupljanju govorio je Miško Ražnatović, jedan od najpoznatijih evropskih agenata.

On za sebe kaže da je predsjednik navijača Mege, pa je tako hvalio svoj klub. "Neko će da pomisli da sa mnom nešto nije u redu, ali svi oni kojima je Mega u srcu i koji rade nešto za klub trebalo bi da budu ponosni. Zašto? Zato što je Mega u ovom trenutku sigurno najuspješniji košarkaški klub u Srbiji", rekao je Ražnatović.

Zatim je obrazložio svoju izjavu.

"Košarkaški klub ne čine samo seniorske ekipe. Seniori Zvezde i Partizana igraju u Evroligi i svakako su bolji, mada to nisu pokazali u direktnim duelima ove godine. Seniorski tim je samo djelić, klub čini nešto drugo. U ovom momentu naši pioniri nemaju nijedan poraz, kadeti imaju jedan. Ono što je meni najdraže je što je Megina ljepša polovina Art basket ubjedljivo prva, bez izjedno poraza. Nama u mlađim selekcijama pobjede nisu ideja, već nešto drugo, ali uz to nešto drugo dolaze i pobjede."

Iskoristio je priliku da spomene Nikolu Jokića, ali i da "pecne" srpske "jvečite" rivale koji vode borbu oko termina u beogradskoj "Areni". 

"Da se ne vraćamo u prošlost i da pričamo da ima jedan tim koji ima dvojicu igrača sa NBA prstenom, MVP NBA lige, MVP plej-ofa, to nije tako važno. Mega je jedini tim koji je svojim radom, poslovanjem i pameću uspio da obezbijedi svoj dom i da igra u dvorani 'Mega factory' koja je samo naša i možemo da je koristimo 24 sata. Ne moramo da ulazimo u medijske ratove ko će kad da trenira. Sve to zajedno dovodi do zaključka da sam u pravu i da je Mega trenutno najuspješniji klub u Srbiji, što automatski znači i da je najuspješniji klub u bivšoj Jugoslaviji", zaključio je Ražnatović.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC