• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krstić: Nećemo pasti

Kapiten reprezentacije rekao da se ne postavlja pitanje hoće li ekipa biti spremna za mečeve druge faze, iako smo od Francuza doživjeli "težak poraz".

 Krstić: Nećemo pasti Izvor: MONDO

Drama u posljednjem meču Evropskog prvenstva u Šaulej areni imala je nepovoljan, čak i surov ishod po srpske košarkaše, ali takva je bila utakmica.

Ko god da je pobijedio, bilo bi zasluženo. Niko nije zaslužio da izgubi.

Sastala su se dva vrhunska tima, koja bi lako mogla to da ponove u kasnijoj fazi Evrobasketa. Međutim, između ovog i eventualnog drugog okršaja "orlova" i "trikolora" u Kaunasu, staće sigurno još mnogo toga što košarku čini fenomenalnim sportom.

"Ne vjerujem da će mnogo nas spavati večeras, ali dobro je što imamo dva dana između utakmica da se pripremimo za drugu fazu i zaboravimo na ovo razočaranje", rekao je neposredno poslije poraza od Francuza (96:97, 80:80) Nenad Krstić.

"Imali smo zicer za pobjedu. Savanović nije pogodio, ali ne treba mu ništa zamjeriti. Mislim da smo svi dali koliko god je bilo moguće", dodao je kapiten.

Nakon ovakve završnice, nameće se pitanje da li ekipa može da se psihološki oporavi do srijede u 20 časova i duela sa domaćinom EP.

"Moramo da se dignemo, nema da li možemo. Ne treba uopšte da padamo, ovo bi trebalo da bude ohrabrujuće za nas. Borili smo se do kraja i obećavam da ćemo u sljedećoj grupi ići na sve tri pobjede".

Krstić smatra da u našoj igri "ima dosta dobrih stvari".

"Mislim da smo na većini utakmica odigrali dobru odbranu. Samo moramo da izvučemo pouke iz ove utakmice, pogledamo snimak i probamo još da unaprijedimo igru".

Iz Šauleja ide poruka navijačima u Srbiji i cijelom svijetu - vjerujte!

"Imamo kvalitet, nema razloga za sumnju. Mi vjerujemo u sebe. Vidjeli ste da smo u posljednjoj četvrtini bili u zaostatku, međutim, nije bilo predaje, Kešelj je pogodio neke važne šuteve... To je odlika ove ekipe, da svaki put neko drugi iskoči. Imamo kvalitet da igramo sa svakim na ovom prvenstvu".

Zamolili smo Krstića i da prokomentariše česte rasprave sa sudijama.

"U pitanju je Belgijanac, par puta sam mu rekao neke stvari. Nije da sam ušao u nervozu, ali bio je malo čudan kriterijum. Tea su tukli cijelu utakmicu, oni su to dozvoljavali... Ipak, moram da kažem da je na kraju utakmice i u produžetku bilo OK suđenje. Pobijedili su na jednu loptu".

(izvještač MONDA iz Litvanije Ivan Bogunović)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC