• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rašić tražio izmjenu

Pored silnih problema u igri, nervoze i jurnjave za vođstvom Litvanaca, malo ko je primjetio da je Aleksandar Rašić presjedio na klupi drugo poluvrijeme.

 Rašić tražio izmjenu Izvor: MONDO

Čak ni selektor Dušan Ivković nije na konferenciji za novinare pomenuo Rašićev problem, sve dok koleginica Rada Nikolić iz "Sporta" nije postavila pitanje o Nenadu Krstiću i njegovom odlasku u svlačionicu krajem prve četvrtine.

Kapiten Srbije morao je, jednostavno, da ode u toalet, dok Rašićev slučaj uopšte nije bezazlen, mada u ovom trenutku nema konkretnih informacija o težini povrede.

"Doktor Radovanović me je na poluvremenu obavijestio da je Rašić dobio jak udarac u leđa. Probali smo da ga uvedemo u drugom dijelu utakmice, ali je on brzo zatražio izmjenu", rekao je Ivković.

Rašić je u prvom dijelu meča sa Litvanijom (90:100) zabilježio tri poena i čak četiri asistencije, od ukupno 11, koliko ih je Srbija imala na cijeloj utakmici!? U nastavku je uveden sredinom treće četvrtine, izdržao je nepun minut i poslije toga se više nije vraćao u igru.

Odlični šuter je inicijalno povrijedio leđa na pripremnoj utakmici sa Velikom Britanijom, krajem prošlog mjeseca u Londonu, a tokom Evropskog prvenstva imao je problem sa skočnim zglobom.

Protiv Litvanije je šansu, usljed Rašićeve povrede, dobio Nemanja Bjelica, koji je protiv Francuza imao svega tri i po minuta da pokaže šta zna, pošto protiv Nijemaca, kolo prije toga, uopšte nije igrao.

Ivan Paunić se na tri posljednja meča nije podigao sa klupe, dok Boban Marjanović na ovom takmičenju još nije upisao ni sekund košarke. Minute na poziciji "petice" dijele Nenad Krstić i Kosta Perović, a centra je, doduše jako malo, igrao i Milan Mačvan.

(izvještač MONDA iz Litvanije Ivan Bogunović)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC