• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO saznaje: Zvezda dovodi NBA igrača

Crveno-bijeli blizu dogovora sa Adamom Morisonom, bivšim igračem Šarlota i Lejkersa.

 MONDO saznaje: Zvezda dovodi NBA igrača Izvor: MONDO

Crvena zvezda Beograd predstojeću sezonu počeće sa bivšim NBA igračem, trećim "pikom" sa drafta 2006. godine! Riječ je o Adamu Morisonu sa kojim crveno-bijeli pregovaraju već neko vrijeme i blizu su ralizacije transfera, saznaje MONDO.

Krilni igrač Adam Morison (27 godina, 203 cm) pre dolaska u NBA ligu izabran je za najboljeg koledž igrača. On je igrao u NCAA ligi nastupajući za Univerzitet Gonzaga.

Na draftu 2006. godine izabran je kao treći "pik" prve runde lično od strane velikog Majkla Džordana, koji je tada preuzeo ulogu glavnokomandujućeg u košarkaškim operacijama Šarlota.

Za Bobketse je nastupao do 2009. godine, kada su ga "trejdovali" u Lejkerse za Vladimira Radmanovića. Morison, koga odlikuje odličan šut, sa Lejkersima je osvojio dva šampionska prstena (2009. i 2010), iako, istina, nije imao važniju ulogu u timu i veliku minutažu.

Svetislav Pešić je u nekoliko navrata po doslaku na mjesto trenera Crvene zvezde Beograd isticao da traži igrača na krilnoj, ali i centarskoj poziciji, a ako bude postignut dogovor, Morison će postati najbolje rangirani igrač na NBA draftu koji je zaigrao u Srbiji.

Dolazak u redove crveno-bijelih Morisonu, koji je prošlu sezonu propustio zbog povrede koljena, bio bi njegov prvi angažman u Evropi.

Košarkaš, porijeklom iz Montane, uvijek je bio zanimljiv košarkaškoj javnosti u SAD zbog neobične frizure, koja je bila njegov zaštitni znak, ali i javnog priznanja da boluje od dijabetesa još od detinjstva, što ga nije spriječilo da ostvari uspješnu karijeru.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC