• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Eksplozija Bogdana Bogdanovića: Zatrpao koš Janisu i bivšim šampionima, ali nije mogao sam!

Autor Nikola Lalović

Bogdan Bogdanović je odigrao možda čak i partiju karijere u NBA!

 Bogdan Bogdanović postigao 38 poena Izvor: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Bogdan Bogdanović je bio najjefikasniji na meču Atlante i Milvokija, uspio je da ima više poena čak i od Janisa Adetokumba, ali to nažalost nije bilo dovoljno, Baksi su pobijedili 122:113. Ponovo je Atlanta imala sjajno napadačko veče, ali nije ništa odbranila i to im se osvetilo.

Kapiten reprezentacije Srbije je ubacio čak 38 poena uz 9 skokova i 4 asistencija, uz šut iz igre 12/23. Dao je pet trojki, sa slobodnih bacanja je bio gotovo nepogrešiv 9/10. Ipak Janis sa 36 poena, 16 skokova i 8 asistencija je na kraju odnio pobjedu.

Uz njega u pobjedničkom timu oporavljeni Kris Midlton je ubacio 21 poen i po 6 skokova i asistencija, Patrik Beverli je dodao 18 poena i po 5 skokova i asistencija. Kod Atlante Dežonte Marej je imao dabl-dabl sa 20 poena, 12 asistencija i 8 skokova, a Deandre Hanter je dodao 13 poena.

U prvom meču večeri Boston Seltiksi su nastavili sa sjajnim igrama i savladali su Nju Orleans Pelikanse 104:92, iako su dva najefikasnija igrača bila iz redova domaćina. Zajon Vilijamson je postigao 25 poena uz 9 skokokova, dok je Si Džej Mekolum uz 24 poena dodao 5 asistencija. Ipak sa 23 poena i 9 skokova Džejsona Tejtuma, 19 poena i 10 sokova Kristapsa Porzingisa i 17 poena, 7 skokova i 6 asistencija Džejlena Brauna Seltiksi su došli do pobjede.

Igrali su i Orlando i Memfis i Medžik je dobio 118:88 u duelu u kome je najefikasniji bio Džordan Gudvin sa samo 16 poena i 11 skokova. Kod Orlanda Vendel Karter, Džejlen Sags i Kol Entoni su imali po 15 poena.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC