• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Volio bih da i dalje imam što i vi!" Jokić ušao u svlačionicu bivšeg tima - ove riječi mu nikad neće zaboraviti

Nikola Jokić posjetio košarkaše Mege u svlačionici u Dubaiju i izrekao riječi koje niko u timu iz Beograda neće zaboraviti. Pogledajte sjajnu scenu.

 Nikola Jokić govor košarkašima Mege Izvor: Instagram/bcmegabasket

Nikola Jokić je iz prvog reda u Dubaiju vidio pobjedu Mege protiv domaćeg tima, a poslije toga je otišao u svlačionicu svoje bivše ekipe. Tamo je održao govor i proveo nekoliko trenutaka sa igračima koji to sigurno nikad neće zaboraviti.

"Bilo je uživanje gledati vas. Volio bih da i ja imam i dalje tu radost i tu želju kakvu ste imali vi danas. Hvala vam", rekao je Jokić izabranicima Marka Baraća, koji su burno proslavili trijumf protiv debitanta u ABA ligi.

Nakon što je Dubai na otvaranju sezone pobijedio Crvenu zvezdu, domaći navijači su sa velikim iščekivanjem ušli u dvoranu i na ovaj meč, u kojem su imali privilegiju da vide najboljeg košarkaša svijeta.

U društvu svog menadžera Miodraga Miška Ražnatovića, saigrača Vlatka Čančara i drugih, kao i vlasnika Denvera, Jokić je pratio meč i očigledno uživao u uspjehu momaka u roze dresu, koji je i sam nosio do prije 10 godina.

Mega je pobijedila 83:80, a najefikasniji u njenom timu bili su Kosta Kondić i Filip Jović sa po 16 poena, Džek Kajil ubacio je 15, Mihailo Petrović 13, Bogoljub Marković 11...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC