• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda nije dovela Petruševa: Hitno se oglasio Miško Ražnatović!

Iako se činilo da je sve dogovoreno, Miško Ražnatović demantuje dolazak Petruševa u Zvezdu.

 Miško Ražnatović demantovao da je Zvezda dovela Petruševa Izvor: ATA Images/Dušan Milenković/ Stefanos Kyriazis/IPA Sport / ip / imago sportfotodienst / Profimedia

Srpski reprezentativac Filip Petrušev trebalo bi da postane košarkaš Crvene zvezde Meridianbet, preneli su brojni srpski i grčki mediji, međutim i dalje od čitavog posla nema ništa. Tako tvrdi agent Miško Ražnatović koji nije direktno spomenuo Petruševa, ali je evidentno da je na njega mislio.

"Nažalost, sve informacije o evroligaškim pojacanjima beogradskih klubova, koje su se danas pojavile su potpuno netačne. Nikakvi dogovori nisu postignuti, a razgovora nije ni bilo u posljednje dvije sedmice!", napisao je Ražnatović.

S obzirom na to da se danas u srpskim medijima nije pričalo ni o jednom drugom košarkašu osim Petruševu, logično je da je njegov agent zaustavio spekulacije na ovu temu. Ipak, nije u potpunosti ni odbacio mogućnost da do dogovora dođe, pošto je jasno da bi njegov klijent mogao da dobije veću minutažu u Zvezdi nego što je to trenutno u Pireju, posebno nakon što su se oporavili Mustafa Fal i Nikola Milutinov. Čak je i ono "nažalost" vrlo indikativno.


Podsjetimo, Petrušev je igrao na koledžu Gonzaga, ali se potom profilisao u Megi. Igrao je za Efes, sa kojim je bio šampion Evrolige 2022. godine uz vrlo malu ulogu, da bi se na košarkaški put vratio u Crvenoj zvezdi u sezoni 2022/23. To mu je bila odskočna daska da ode u NBA gdje je kratko bio član Filadelfije i Sakramenta, da bi se u novembru 2023. vratio u Evroligu i potpisao za Olimpijakos.

Petrušev je bio jedan od najboljih igrača Superkupa Grčke, koji je Olimpijakos osvojio pobedivši Panatinaikos, dok je srpski košarkaš u Evroligi za sada prosječno ubacivao 5,7 poena po meču uz 1,7 skokova.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC